• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Hanro voegt voor het eerst accessoires toe aan collectie

Hanro voegt voor het eerst accessoires toe aan collectie

Door Saraï van Well

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het van origine Zwitserse modemerk Hanro voegt voor het eerst accessoires toe aan haar collectie. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. “Dit seizoen hebben we besloten om voor het eerst accessoires in onze collectie op te nemen vanwege de grote vraag hiernaar", legt Claudia Brugger van het product management team van Hanro uit in het bericht.

De accessoirelijn van Hanro zal bestaan uit mutsen, sjaals en sokken en is verkrijgbaar in de kleuren antiekgoud, olijfgroen en major blue. De accessoires zijn gemaakt van wol en wol-kasjmier mix.

Hanro is een modemerk met dag-, nachtkleding en loungewear voor dames en heren. Het bedrijf werd in 1884 opgericht in Zwitserland door Albert Handschin en Carl Ronus. In 1991 werd Hanro onderdeel van de Oostenrijkse Huber Group. Tegenwoordig is het bedrijf te vinden in bijna 50 landen over de hele wereld. Hanro heeft dertien eigen winkels over de hele wereld, waaronder in New York, Beverly Hills, Dubai, Londen, Moskou, Amsterdam, Rome, München, Wenen, Gstaad en op de luchthaven in Zürich.

De accessoires worden vanaf september verkocht in de Hanro flagship store aan de Vijzelstraat 67, in de Bijenkorf shop-in-shop en online. De mutsen worden verkocht voor 69 euro, sokken voor 22 euro en sjaals voor 99 euro.

Hanro