Hans Noordstrand is al meer dan 25 jaar een alom gerespecteerd couturier. Gevestigd in het Friese dorpje Nijeholtpade bedenkt, ontwerpt en verkoopt hij op maat gemaakte couture, maar ook bedrijfskleding, danskleding en trouwjurken. Zijn kleding is het best te typeren als draagbaar, maar toch vrouwelijk en chic. Hans Noordstrand-mode is voor iedereen, en voor elk figuur weet de couturier een prachtig ontwerp te creëren.

Nu heeft de ontwerper ook de stap op internet gewaagd. Zijn mode is te bewonderen op www.hans-noordstrand.com en on-demand te bestellen. Op de site staan japonnen, mantels maar ook broekpakken; allemaal op maat gemaakt en meteen te bestellen. De levertijd is 3 tot 4 weken.

Een bijzondere feature is de tweemaandelijkse online veiling van een kledingstuk uit de collectie.

Met het Fashion-on-demand-principe volgt Hans Noordstrand een nieuwe trend!

Over de ontwerper Hans Noordstrand werd geboren op 29 mei 1947 in Amsterdam. Om het modevak te leren vertrok hij naar het zuiden, naar de kleermakervakschool in Maastricht. De ontwerper bleef heen en weer reizen: hij volgde de Mode-academie in Amsterdam en studeerde uiteindelijk in 1976 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, afdeling modevorming.

On-demand De web-site van Hans Noordstrand is ontworpen door Gopher Publishers uit Groningen.. Gopher is een uitgeverij die werkt met bestellingen via internet en rechtstreeks levert aan de eindgebruiker. Een ander aspect van het Gopher concept is publishing & printing-on-demand. Gopher kan boeken en bedrijfsdocumentatie vervaardigen in oplagen vanaf minimaal één exemplaar.Het credo van Gopher is Personalise, Customize, On Demand.

Hans Noordstrand's Fashion-On-Demand is een nieuwe loot aan, de Gopher stam, waaronder Books-on-Demand, Music-on-Demand en Art-on-Demand.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN