• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Hans Ubbink introductie met grote show

Hans Ubbink introductie met grote show

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Afgelopen maandag 22 juli presenteerde Hans Ubbink in de Fokkerhallen te Oude Meer de nieuwe vrouwen en mannencollecties zomer 2003 tijdens een wervelende show.

Het was waarschijnlijk de grootste show van een onafhankelijk label in Nederland. Mede mogelijk gemaakt door True, De Show, Name Models, Morré, Corine's en Le Souk. Voor de show waren een aantal sponsors aangetrokken onder wie MAN, ELLE, Grolsch, Pepsi, Drambiue, Flink, Meco-offset en met medewerking van Fabulous Shaker Boys, NOA, Supersound en Cinq Etoiles.

Er waren meer dan 600 gasten aanwezig. Naast bekende en minder bekende VIP´S (very interesting person volgens Hans) was er uiteraard ook veel pers aanwezig. Hij werd o.a. de hele dag gevolgd door een tv crew van TVNH / AT5 en fotografen van Elle en Esquire.

De nieuwste creaties van Hans Ubbink noemt men de meest spraakmakende mannen en vrouwencollectie van Nederlandse bodem. Hans doet zijn naam als wegbereider van de 'new men's wear' in Nederland eer aan. Hans startte eerdere labels (jc rags en book´s) gelijktijdig met Hugo en D&G mannen en is nu onder eigen naam een begrip in Nederland. De Hans Ubbink collecties worden verkocht via een exclusief retail netwerk.

Hans Ubbink