Hedendaags Damesthema voor Herfst Winter 2018-19

Het damesmodeteam van Trendstop biedt u een eerste blik op een essentiële trend die van invloed zal zijn op de damesmodemarkten in Herfst/Winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. Deze invloedrijke trend, die voor het eerste gesignaleerd werd in onze Thema’s prognose, zal alle sectoren van de damesmodemarkt beïnvloeden, van kleding en accessoires tot prints en stoffen. Onze zorgvuldig samengestelde seizoensgebonden rapporten beoordelen iedere trend op zijn commerciële waarde en levensduur met een accurate analyse van onze trendexperts, waardoor u de beste beslissing kunt nemen voor uw collectie.

Deze week onthult Trendstop drie belangrijke aspecten van ons Herfst/Winter 2018-19 damesmodethema, Softly Sculpted. Sculpturale en 3D vormen zijn de inspiratie voor een luxueuze vrouwelijke benadering. Architectonische invloeden, modernistische styling en eenvoudige silhouetten worden verzacht door tactiele, natuurlijke texturen in een verfijnd palet van neutrale tinten voor een moeiteloze manier van kleden.

Softly Sculpted - Kleur & Print

Hedendaags Damesthema voor Herfst Winter 2018-19

Roomwitte en plamuur tinten met een kalkachtige afwerking verlenen een frisse vrouwelijkheid aan een neutraal palet. Geaccentueerd door donkere of stoffige synthetische pasteltinten, krijgen klassiek colour blocking en tweekleurige plaatsingen een abstracte afwerking met afgeronde randen en gedempte textuurmatige contrasten. Scherpe lineaire motieven krijgen een meer schilderachtige uitstraling door expressieve, met de hand getekende illustraties.

Softly Sculpted - Kleding

Hedendaags Damesthema voor Herfst Winter 2018-19

Knusse breisels en jassen zijn de basisstukken voor iedere wintercollectie. Trompet-, uitlopende-, toelopende- en aangetrokken silhouetten spelen met volume, terwijl gelaagde technieken een conceptuele interpretatie bieden van comfort, met een combinatie van regelmatige en asymmetrische plaatsingen. Afwerkingen en stoffen in dezelfde stof bieden een eenvoudige, minimalistische lijn voor langgerekte vormen.

Softly Sculpted - Schoenen & Accessoires

Hedendaags Damesthema voor Herfst Winter 2018-19

Eenvoudige vormen en constructies worden verheven door gebruik van topkwaliteit stoffen met een hoge aaibaarheidsfactor. Ultralicht, boterzacht suède en glad, fijn generfd leer zorgen voor een gevoel van ingetogen luxe bij tasjes, gestructureerde riemen en lange laarzen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2016-17 Womenswear Commercial Themes, een essentieel rapport met de meest commerciële kleding, schoenen en accessoires van het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Hedendaags Damesthema voor Herfst Winter 2018-19

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: TSE Pre Fall 2017, Nina Ricci Pre Fall 2017, Max Mara Pre Fall 2017, Pringle of Scotland Pre Fall 2017, Joseph Pre Fall 2017, Eudon Choi Herfst Winter 2017-18.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN