• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Heel speciale rits in Lofli-broeken

Heel speciale rits in Lofli-broeken

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Er is een nieuw type jeans gelanceerd die voor veel vrouwen uitkomst zal bieden. De Lofli-broeken zijn uitgerust met een rits die begint daar waar een andere eindigt en helemaal onderlangs doorloopt tot ergens halverwege je billen. Wat je daar mee moet? Denk dan eens terug aan die laatste boswandeling die je hebt gemaakt en halverwege heel nodig naar de wc moest (en je plastuit was vergeten). Natuurlijk is er middenin een bos geen toilet te bekennen en dus ga je op zoek naar een bosje of een flinke boom. Maar ook die bieden maar aan een kant beschutting en voor je het weet zit je met je blote billen in het zicht van wandelaars die uit een andere richting komen.

En hier komt deze Lofli dus buitengewoon goed van pas. Je kunt rustig plassen zonder dat iemand iets kan zien. Dat er niets van te zien is geldt ook voor de rest van de tijd dat deze broek gedragen wordt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat anderen kunnen meegenieten van jouw handige rits, want aan de buitenkant is niet te zien dat je een Lofli-broek aanhebt. En de draagster zou er, volgens het merk zelf, ook niets van voelen.

Het bedrijf heeft de speciale ritsen niet alleen in spijkerbroeken gezet, maar ook stretchbroeken en sportkleding in productie genomen. Die komen van pas als je een eind gaat joggen, golfen of bijvoorbeeld voor de ski-vakantie. Behalve dat de broeken in de vrije natuur bijzonder handig kunnen zijn, bieden zij ook extra bescherming tegen vervuilde wc-brillen in openbare toiletten.

Of deze broeken een enorme trend worden of dat zij in stilte ten onder zullen gaan, dat moeten we nog even afwachten. Maar voor het buitentype of als je gewoon een beetje lui bent dan zijn de Lofli-broeken een uitkomst. Het merk zet wereldwijd in met de promotie van de broeken en ze zullen op korte termijn ook in ons land worden verkocht.

jeans1