Helly Hansen heeft een nieuwe segmentatie ontwikkeld voor de ondergoedlijn LIFA om naar consumenten duidelijker te kunnen communiceren welk LIFA-ondergoed geschikt is voor welke sport. LIFA-underwear wordt gemaakt van polypropyleen, dat comfortabel aanvoelt, geen geurtjes vasthoudt, veel vocht opneemt en transpiratie snel afvoert. Het design is aangepast met diagonale striping en nieuw kleurgebruik.

Het segment Versa Base heeft een basiskleding- en een buitenlaag en is geschikt voor activiteiten die een enkele kledinglaag vereisen. Een belangrijkste eigenschap van het segment Base Layer is de zeer snelle vochtafvoer, waardoor lichaamswarmte tijdens sportactiviteiten beter wordt geïsoleerd. Sporten waarvoor het segment Base Layer geschikt is zijn bijvoorbeeld skiën, zeilen en mountainbiking, waarbij snelle vochtafvoer en de snelste droogtijd wenselijk is. Het derde segment van LIFA-underwear is Therma Base. Therma Base isoleert onder extreem koude omstandigheden.

Het Noorse bedrijf Helly Hansen is al 125 jaar producent van hoogwaardige, technische sportkleding voor ondermeer winter- en watersport. De productontwikkelingen worden geleidt door (voormalige-)atleten en expeditieleiders. In samenwerking met de talloze wereldwijd gesponsorde sporters wordt de kleding voortdurent geïnnoveerd.

 

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN