Wanneer je als man op zoek gaat naar een nette of juist een casual look, kan het soms lijken alsof je flink wat minder te kiezen hebt dan vrouwelijke modeliefhebbers. Voor de oplettende man is er echter ook in herenkleding volop keuze en die keuze gaat veelal verder dan een selectie trendy overhemden.

Het overhemd, uithangbord voor herenmode?

Hoewel je dankzij accessoires, t-shirts, colberts en talloze andere stijlopties als man tegenwoordig aardig wat te kiezen hebt, blijft het overhemd vaak toch één van de belangrijkste kledingstukken die je bezit. Afhankelijk van hoe en waarmee je een overhemd draagt kan het zowel heel netjes als zeer casual zijn, wat het een van de meest veelzijdige kledingstukken maakt. Merken als McGregor hebben een grote collectie overhemden die voor vele verschillende gelegenheden geschikt te maken zijn. Simpelweg een knoopje extra open of gesloten kan een wereld van verschil maken. Ook kan hetzelfde shirt dankzij een pantalon of jeans een compleet andere indruk maken. Ga je voor netjes? Dan is een colbert over een overhemd een klassieke, maar effectieve keuze.

Het sportieve alternatief: De polo

Een alternatief shirt dat wellicht iets minder veelzijdig is, maar absoluut een stijlicoon te noemen is, is de polo. Dit onmisbare stuk in de garderobe van iedere stijlvolle man is in zijn short-sleeve uitvoering vooral 's zomers zeer populair. De reden is duidelijk: Een polo is gemakkelijk, maar verzorgd en sportief, maar stijlvol. In de winter is een long-sleeve polo bovenop een overhemd dé manier om warm en tegelijkertijd netjes voor de dag te komen. Combineer patronen en kleuren in de verschillende lagen van je outfit voor een spannend en opvallend resultaat. Wie zegt dat herenkleding saai moet zijn?


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN