Herenkleuren op de Catwalks voor Herfst Winter 2018-19

De kleurenexperts van Trendstop presenteren de nieuwste kleurentrends die van invloed zullen zijn op de heremodemarkt in Herfst Winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. Ons team onthult de essentiële tinten direct vanuit de internationale catwalkshows, die bepalend zullen zijn voor de basis- en modekleding-, accessoire- en schoenenpaletten. Ieder seizoen identificeren onze uitgebreid kleurenprognoses de tinten die cruciaal zullen zijn voor uw collecties, met analyse en beoordeling van de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, zodat u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke herenkleuren die van groot belang zijn voor FW18-19. Zwarte ondertonen en oppervlaktinten verrijken de basis- en modekleuren van Zwart Donkerblauw en Mangosteen, met kleuren die zich voor mannen ontwikkelen in een meer verfijnde richting. Pittige infusies verheffen het neutrale palet, met de kleur Karamel die het utilitaire palet verrijkt en diepte toevoegt.

Zwart Donkerblauw

Herenkleuren op de Catwalks voor Herfst Winter 2018-19

Klassiek donkerblauw ontwikkelt zich met een zwarte gloed, waardoor deze basiskleur meer modieus wordt. Diepe, donkere tonen bieden een trendy alternatief voor zwarte formele avondkleding, terwijl ontspannen silhouetten hierdoor meer verfijning uitstralen. Zachte, tactiele stoffen en afwerkingen versterken de diepte van de kleur, waardoor verzadigde tinten niet te vlak overkomen.

Mangosteen

Herenkleuren op de Catwalks voor Herfst Winter 2018-19

Tussen rood en paars bevindt zich Mangosteen, nog een voorbeeld van hoe donkere modetinten zich ontwikkelen met een zwartere ondertoon voor een rijkere afwerking. In zowel de vrijetijd als formele categorieën, verleent Mangosteen een verfijnd gevoel aan utilitaire kleding en stedelijke accessoires, en introduceert een trendy kleurenkeuze aan traditionele pakkensilhouetten.

Karamel

Herenkleuren op de Catwalks voor Herfst Winter 2018-19

Basistinten zijn verzadigd en voorzien van een pittige gele ondertoon voor een update van traditionele mosterdgele, bruine en camel tinten. Schoon utilitair katoen, wol en ribfluweel worden verheven dankzij deze moderne draai aan een klassieke kleur, terwijl zijn neutrale eigenschappen top-tot-teen draagbaarheid toelaten.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2017 Men’s Colour on the Catwalks rapport van Trendstop, met de belangrijke nieuwe kleuren uit de top designercollecties van het seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Herenkleuren op de Catwalks voor Herfst Winter 2018-19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Neil Barrett, Ming Lai, Giorgio Armani, Marni, MSGM, Alexander McQueen, N21, Versace, Chalayan, allen Herfst Winter 2018-19.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN