Herfst/Winter 2017-18 Damesmodekleuren op de Catwalks

De catwalkexperts van Trendstop brengen u de nieuwste kleurtrends die tijdens de internationale Fashion Week evenementen verschenen. Lezers van FashionUnited zullen de drie belangrijke kleuren ontdekken die van invloed zullen zijn op de damesmodemarkt in herfst/winter 2017-18 en in de daaropvolgende seizoenen. Ieder seizoen identificeren wij met onze uitgebreide prognoses de essentiële tinten die onontbeerlijk zullen zijn voor uw collecties, met een analyse en beoordeling van de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week onthult Trendstop drie kleurtrends in de damesmode die van invloed zullen zijn op de verschillende Herfst/Winter 2017-18 paletten. Céline Green zorgt voor een levendige verfrissing en een haute couture gevoel, terwijl Caramel Toffee tinten de winterse bruintinten verwarmen, maar toch hun weelderige, luxe uitstraling behouden. Plasma Red voegt een dynamisch scheutje kleur toe aan FW2017-18, met door sport geïnspireerde krachtige accenttinten.

Céline Green

Herfst/Winter 2017-18 Damesmodekleuren op de Catwalks

De donzige dekenaccessoires die de catwalkshow van Céline domineerden zijn de inspiratie voor de levendige groene tinten van het seizoen. Breisels en accessoires worden krachtiger door het gebruik van uitgesproken statement tinten die contrasteren met hun zachte en tactiele stoffen. Intense kleuren verlevendigen het basis palet van zwart en khaki en introduceren een haute couture element aan vrijetijds- en utilitaire basisstukken.

Caramel Toffee

Herfst/Winter 2017-18 Damesmodekleuren op de Catwalks

Caramel Toffee werd voor het eerst gesignaleerd in onze Fall/Winter 2017-18 Colour Forecast, en voegt een zachte, warme ondertoon aan aardetinten. Een zachte gloed van karamel verleent een zoete toffee toon aan het basispalet en geeft zware wollen stoffen en bont een lichter doch luxueus gevoel.

Plasma Red

Herfst/Winter 2017-18 Damesmodekleuren op de Catwalks

Felle rode tinten duiken op als een belangrijke kleur van het seizoen. Primaire tinten hebben een haast lumineuze eigenschap en maken een grote impact op de catwalks met ensembles in één enkele kleur. Naast de catwalks komt Plasma Rood voor als dynamische accenttint, die een stedelijke sportieve uitstraling toevoegt aan kleding en accessoires.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2016-17 Colour on the Catwalks Report van Trendstop, met belangrijke kleuren en applicaties van de meest trendbepalende ontwerpers. Klik hier voor uw gratis rapport.

Herfst/Winter 2017-18 Damesmodekleuren op de Catwalks

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Céline, Christopher Kane, Stella McCartney, Jil Sander, Toga, Miu Miu, Calvin Klein, MSGM all Fall Winter 2017-18.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN