Herfst/Winter 2017-18 Herenmode Kleuren op de Catwalks

Het catwalkteam van Trendstop onthult de laatste kleuren die van invloed zullen zijn op de herenmode markt tijdens het Herfst/Winter 2017-18 seizoen. Direct uit de designercollecties geplukt, presenteren onze experts de lezers van FashionUnited met drie van de meest essentiële tinten die een impact hebben gehad op de internationale catwalks. Deze belangrijke mode- en accentkleuren werden voor het eerst gesignaleerd in onze Fall/Winter 2017-18 Colour Forecast en zijn zorgvuldig beoordeeld op hun commerciële waarde en levensduur om u te helpen bij het nemen van beslissingen.

Deze week onthult Trendstop drie inspirerende kleuren die bepalend zullen zijn op het gebied van kleding en accessoires voor herfst/winter 2017-18. Purple Cacao voegt rijkdom toe aan basistinten met zwart-paarse ondertonen. De blauw-groene tonen van Tuscan Teal zorgen voor verfijning in trendy tinten, terwijl Bluer Than Blue de focus van het seizoen op levendige atletisch-geïnspireerde accentkleuren illustreert.

Purple Cacao

Herfst/Winter 2017-18 Herenmode Kleuren op de Catwalks

Rijke cacao bruine tinten worden versterkt met een injectie van zwart-paarse tonen die kracht en dieptewerking verlenen aan het basis kleurenpalet. Gepolijste oppervlakken versterken het luxe gevoel van leren jassen en accessoires, terwijl relaxte joggingbroeken een luxere uitstraling krijgen met volle tinten die atletische vrijetijdskleding van een formeler karakter voorzien.

Tuscan Teal

Herfst/Winter 2017-18 Herenmode Kleuren op de Catwalks

Geïnspireerd door intense verfpigmenten, combineren groenblauwe tonen speelse levendigheid met verfijnde rijkdom. De blauwgroene dieptewerking creëert een statement zodra deze gecontrasteerd wordt met frisse ijzige tinten of sombere donkere kleurnuancen. Pittige blauwgroene tinten geven een update aan klassieke kledingstukken, waardoor maatkleding een trendy uitstraling krijgt.

Bluer than Blue

Herfst/Winter 2017-18 Herenmode Kleuren op de Catwalks

Blauwe tonen krijgen een haast lumineuze eigenschap met uitgesproken accenten die binnen het kleurenspectrum van kobaltblauw en saffierblauw vallen. Dynamische levendige tinten maken een impact op statement stukken die gedragen worden met zwart of neutrale tinten. Technische stoffen bieden de ideale basis voor uitgesproken blauwe kleuren, waarmee kleding en accessoires een frisse, sportieve esthetiek krijgen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall winter 2016-17 Menswear Colour on the Catwalks Forecast van Trendstop, met de belangrijke kleurentrends van de meest invloedrijke internationale ontwerpers. Klik op de banner om het nu te bekijken.

Herfst/Winter 2017-18 Herenmode Kleuren op de Catwalks

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Lanvin, Prada, Missoni, Dior Homme, Julius, Issey Miyake, Balenciaga, Etudes, allen Herfst Winter 2017-18.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN