Herfst Winter 2020-21 Belangrijke Kleuren voor Leer

Lezers van FashionUnited krijgen van Trendstop een vroeg beeld van de belangrijkste kleuren die invloed zullen hebben op de lederwarenmarkt voor dames en heren in Herfst Winter 2019-20.

De kleuren- en materiaalexperts van Trendstop presenteren de kleurentrends die van invloed zullen zijn op de ledermarkt in FW20-21en daarna. Ons team onthult de onmisbare tinten die tijdens de internationale modeshows en op de vooraanstaande lederbeurs Lineapelle in Milaan te zien waren. Deze basis- en modetinten, die essentieel zijn voor het seizoenspalet, zullen een onontbeerlijk onderdeel vormen van uw volgende lederen mode-, accessoire- en schoenencollecties. Ieder seizoen identificeren, analyseren en evalueren wij de commerciële waarde en levensduur van iedere trend in onze uitgebreide kleurprognoses en specialistische lederen kleurrapportages, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie essentiële FW19-20 kleuren. Donkere tinten worden voor FW20-21 tot modestatus verheven, waarbij Black Grape een modieus uniseks alternatief biedt voor zwarte en donkerblauwe tinten. Naar mate kleurpaletten zich meer gaan aanpassen aan de seizoenloze trend, bieden verfijnde tinten zoals Vanilla Cream voor vrouwen en Denim Sky voor mannen een frisse benadering tot kleding- en accessoirecategorieën.

Black Grape

Black Grape is een belangrijke kleuren voor zowel dames als heren, en biedt een modieus alternatief voor klassieke donkere tinten. Paarsrode tinten worden gemoderniseerd door middel van een zwarte gloed, terwijl gepolijste en glanzende afwerkingen de diepte van kleur verhogen en de luxueuze uitstraling versterken.

Herfst Winter 2020-21 Belangrijke Kleuren voor Leer
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Dior Homme, Montebello, Proenza Schouler, allen Herfst Winter 2019-20.

Vanilla Cream

Naar mate de paletten voor damesmode steeds seizoenlozer worden, neemt het belang van verbleekte tinten toe. De rijke geel getinte tonen van Vanilla Cream worden gebruikt om de zachte soepelheid van lederen accessoires en gladde, lichte huiden voor kleding te benadrukken. Matte oppervlakken of afwerkingen met een subtiele glans versterken het weelderige gevoel.

Herfst Winter 2020-21 Belangrijke Kleuren voor Leer
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Jil Sander, Montebello, 3.1 Phillip Lim, allen Herfst Winter 2019-20.

Denim Sky

Denim Sky vernieuwt en verfrist het basispalet van herenmode, waarbij denimtinten een heldere gloed krijgen. Koele tinten maken een statement in accessoires, terwijl ze een gevoel van elegantie behouden dankzij gladde korrelige matte afwerkingen. Grijze tinten verlenen finesse en verfijning aan sportschoenen.

Herfst Winter 2020-21 Belangrijke Kleuren voor Leer
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Louis Vuitton, Conceria di Urgnano, Pronounce, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2019 Women’s Leather Colours prognose van Trendstop, met de meest essentiële tinten van het seizoen voor leer. Klik hier voor uw gratis rapport.

Herfst Winter 2020-21 Belangrijke Kleuren voor Leer

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN