Herfst/Winter Damesmode Thema’s op de Catwalks

De catwalkexperts van Trendstop volgen de laatste trends van opkomst tot realisatie. Deze thema’s, die voor het eerst in onze F/W17-18 Womenswear Themes Forecast geïdentificeerd werden, maken nu een statement op de internationale catwalks en beïnvloeden de collecties van de meest vooraanstaande modeontwerpers. Lezers van FashionUnited zullen drie van de meest belangrijke looks van het seizoen ontdekken, onmisbaar voor iedere collectie, terwijl ons uitgebreide verslag de commerciële waarden en levensduur van iedere trend analyseert en beoordeelt, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke thema’s die bepalend zullen zijn voor de Herfst Winter 2017-18 damesmode markt. De utilitaire stijlen van Cargo Culture krijgen een stedelijke uitstraling. The New Modernist benadert alledaagse kledij op een krachtige doch vrouwelijke manier, terwijl Affluent Agender het mannelijke met het vrouwelijke fuseert, met een contrast tussen elegante silhouetten en herenmode stoffen en constructies als gevolg.

Cargo Culture

Herfst/Winter Damesmode Thema’s op de Catwalks

Utilitaire looks krijgen een meer jeugdige, stedelijke uitstraling. Een overheersend khaki palet herinnert aan het leger, terwijl de toevoeging van donkergrijs en zwart een stedelijke vibe introduceert. Beschermende performance elementen en minimalistische details zorgen voor vernieuwing van de voorheen conventionele legerlooks.

The New Modernist

Herfst/Winter Damesmode Thema’s op de Catwalks

Ontspannen dagkledij bevat een formeler tintje voor een echt hedendaags gevoel. Een verfijnde variatie op loungewear met tactiele stoffen en cocooning die comfort toevoegen aan moderne stijlen. Vormen die het silhouet volgen, beïnvloed door de vrouwelijke vorm, maken gebruik van een enkele kleur in gedempte tonen om de vloeiende lijnen te benadrukken.

Affluent Agender

Herfst/Winter Damesmode Thema’s op de Catwalks

Zware stoffen, dynamische snitten en onverwachte textuurcombinaties zijn de kenmerken van een nieuwe mannelijke/vrouwelijke mix. Een mannelijk palet van neutrale tinten wordt verbeterd door het gebruik van hoogwaardige stoffen en innovatieve snitten, terwijl een vloeiender silhouet een beetje vrouwelijke elegantie introduceert.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2017-18 Apparel on the Catwalks Report van Trendstop met belangrijke catwalk damesmode thema’s van trendbepalende ontwerpers.. Klik hier voor uw gratis rapport.

Herfst/Winter Damesmode Thema’s op de Catwalks

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: J.W. Anderson, Eudon Choi, Creatures of Comfort, J JS Lee, Stella McCartney, Tibi, Christopher Kane, Victoria Beckham, Lacoste, allen Herfst Winter 2017-18.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN