Afgelopen seizoen is Sjaak Gilsing Fashion van start gegaan met de verkoop van de herencollectie van het merk OTTO KERN. Ondanks de moeilijke markt situatie is er voor een eerste seizoen een hele goede start gemaakt. Volgens Gilsing zijn klanten op zoek naar betaalbare merkkleding met een royale marge en OTTO KERN sluit daar goed op aan.

Het van oorsprong Duiste label wordt op de thuismarkt gerekend tot de top 5 van meest genoemde merken en geniet dan ook een hoge naamsbekendheid, hetgeen reeds terug te zien is in de stijgende omzetcijfers/ -resultaten van de afgelopen seizoenen.

Naast de kwalitatief hoogwaardige collectie, welke bestaat uit jacks, jeans, shirts, knitwear, riemen, dassen en sokken, bied OTTO KERN ook een STOCK SERVICE voor jeans en shirts. Vandaag besteld is morgen in huis.

De verwachtingen qua verkooppunten voor aankomend seizoen zijn hoog gespannen, mede door het aantal nieuwe winkels dat nu al een afspraak heeft gemaakt voor de verkoop van zomercollectie 2003. OTTO KERN is een merk met vernieuwing en toekomst.

Voor meer informatie over OTTO KERN kunt u contact opnemen met Sjaak Gilsing Fashion in Eemnes. E-mail: info@sjaakgilsingfashion.nl Website: www.ottokern.de

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN