• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Het perfecte mannenshirt!

Het perfecte mannenshirt!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Gemaakt van de fijnste Two Ply katoenen garens in de wereld, Engelse naden en gegarandeerd strijkvrij en vlekafstotend .

Andrew-J shirts worden in 18 landen verkocht. Altijd zoekend naar perfectie, is het een uitdaging geweest om hoge kwaliteit te combineren met een maximum aan gemak. Hoe kan een zakenman er goed uit zien van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, alsof hij het shirt een paar minuten geleden heeft aangetrokken. Andrew-J shirts kunnen in de wasmachine en droger. Ze komen er uit alsof ze gestreken zijn met keurige persvouwen in de mouwen. De shirts blijven de hele dag glad en zonder kreukels. Ook alle naden blijven glad door een speciale voeringstof welke in de naden is mee gestikt. Vloeistoffen rollen van de shirts alsof het pareltjes zijn. Dikkere sauzen kunnen worden weg gehaald, zonder dat er een spoor achter blijft. Desalniettemin dragen de prachtige katoenen stoffen comfortabel en koel.

De shirts zijn recentelijk geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De Bijenkorf heeft op 10, 11, 13, 17 en 18 september speciale presentaties/demonstraties in haar filialen in Amsterdam en Rotterdam. Daarvan zijn de presentatie op 10 en 11 september reeds geweest, waarbij een score van 79% is gehaald.

Andrew-J shirts worden in Nederland op de markt gebracht door Capital Concepts BV. Voor meer informatie stuur een e-mail aan info@andrew-j.com of bel (020) 646 58 66.

Andrew-J