Highlights van Sao Paulo Fashion Week

Het mondiale catwalkteam van Trendstop is net terug van het vooraanstaande Zuid-Amerikaanse mode evenement, waar het de meest essentiële stijlen op de catwalks van Sao Paulo opspoorde. De Sao Paulo Herfst Winter N43 editie, die uit 31 modeshows bestaat, introduceerde 6 nieuwe ontwerpers aan het evenement dat buiten de traditionele seizoenskalender loopt en op invloedrijke seizoenloze trends inspeelt. Wij onthullen hierbij drie belangrijke looks aan lezers van FashionUnited, die uw volgende collectie zullen bepalen en beïnvloeden, terwijl ons uitgebreide catwalkverslag en deskundige analyse, die de commerciële waarden en levensduur van iedere trend beoordelen, u de beste basis bieden voor uw beslissingen.

Deze week presenteert Trendstop drie seizoenloze thema’s die van invloed zullen zijn op Voorjaar/Zomer en Herfst/Winter 2017-18 met producten en items die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Ontwerpen doen de grenzen tussen seizoenen en geslachten vervagen met de overdreven mannelijke proporties van The Oversized Sweat en de vernieuwde kleermakerstechnieken van de Shirting Rework. Sportkleding wordt stoerder in Sleek Fighter met een krachtige sportiviteit direct afkomstig uit de boksring.

The Oversized Sweat

Highlights van Sao Paulo Fashion Week

Sportieve sweatshirts worden overdreven met extra grote verhoudingen. Lange stijlen bevatten overdreven lange armen, waardoor een baggy, mannelijk silhouet ontstaat. Geblokte kleuren en geo-prints versterken de overmaatse esthetiek, terwijl door varsity geïnspireerde grafische prints en slogans een stedelijke ‘vibe’, typerend voor de jaren 90, introduceren.

Shirting Rework

Highlights van Sao Paulo Fashion Week

Het witte overhemd wordt nieuw leven ingeblazen met een combinatie van het mannelijke en het vrouwelijke. Traditionele kleermakerstechnieken krijgen een update met innovatieve constructies zoals asymmetrische oogjes, fijne transparante panelen en tunnelkragen, maar behouden de proporties van mannelijke kleermakerij.

Sleek Fighter

Highlights van Sao Paulo Fashion Week

Mode wendt zich voor inspiratie tot de boksring, met strijdlustige atletische en streetwear stijlen. Kleurgeblokte body-con items in technisch satijn en leer worden over elkaar gedragen met baggy joggingbroeken en wijde mantels met capuchon die de strijdlustige karakter van de nieuwe stijl versterken. Daarnaast benadrukken zweetbanden van badstof en vingerloze handschoenen de beschermende elementen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2017 Themes on the Catwalks Report, met belangrijke damesmode themas op de catwalks van trendbepalende ontwerpers. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Highlights van Sao Paulo Fashion Week

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: A La Garconne, A Brand, Just Kids, Vitorino Campos, Animale, Coca Cola Jeans, Lab, Memo, Ratier allen SPFW N43.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN