Afgelopen week beleefden we de tot nu toe koudste nachten van deze winter. Ook overdag, wanneer een fel winterzonnetje de besneeuwde straten verlicht, is het ijzig koud. Al met al geen periode die uitnodigt modieus gekleed te gaan. Dikke, warme, wollen lagen genieten gedurende de vrieskou bij menigeen de voorkeur. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer als blauwneuzig michelinmannetje door het leven te gaan. Er zijn voldoende leuke én warme kledingstukken voorradig. FashionUnited heeft een aantal warme kledingadviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je trendy door de sneeuw kunt stappen zonder te bevriezen.

Hoofd: Geen remedie zo doeltreffend tegen een koud koppie en bevroren oren als een degelijke muts. Met of zonder pompoen, veel van jullie zijn geen groot voorstander van deze 'practische' oplossing. Vrees niet! We hebben een nieuwe mogelijkheid gesignaleerd die je mode-bewuste hart zeker kan bekoren. Een bandana van polar fleece én nog tweezijdig te dragen ook! Sexy én creatief.

Lijf: Groot is de verleiding om in de winter laag-over-laag aan te trekken en het geheel vervolgens te omhullen met 'n donsen ski-jack. Wel warm ja, maar je ziet eruit zoals het - hierboven genoemde - tonnenronde michelinmannetje. Kijk daarom eens uit naar een lange, waterdichte, gevoerde jas. Niet alleen je lijf, ook je benen blijven zo lekker warm én zo'n lange jas heeft een onmiskenbaar 'vavavoum!'-effect.

Benen: Een strakke, lage spijkerbroek heeft twee voordelen. Je figuur komt er perfect in uit zonder dat je verder iets 'bloot' hoeft te geven. Én zelfs met een dikke, kabelkoltrui erop zie je er trendy uit. De nieuwste strechmodellen bieden bovendien de mogelijkheid om er - als het echt té koud wordt - een warme maillot onder te dragen.

Voeten: Is het jullie ook opgevallen dat je tenen twee maal zo snel bevriezen in die hippe puntlaarzen? Maar om nu weer terug te keren naar moonboet-achtige exemplaren, muah. Afzien dus. Zorg dat je voldoende ruimte in je schoenen overhoudt, het bloed moet blijven stromen tenslotte. Ook zijn er dunne, wollen kousen te krijgen met een extra dikke voetzool - kijk eens bij een sportzaak - die je voeten, in weerwil van dunne leren zooltjes, toch lekker warm houden.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN