• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • HolisMen wint de Meester Koetsier Entrepreneur Award 2020

HolisMen wint de Meester Koetsier Entrepreneur Award 2020

Door Tessa Guntlisbergen

16 jan. 2020

Mode

De vier bedenkers van het businessconcept HolisMen hebben de Meester Koetsier Entrepreneur Award 2020 gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan studenten van de TMO Fashion Business School in Doorn.

HolisMen, een samenvoeging van Holisme en Men, is een start-up die lezingen, diners en inspiratie biedt aan een door hen gecreëerde community tijdens ontmoetingsevenementen. Die community bestaat uit spirituele mannen vanaf 25 jaar oud. HolisMen wil met zijn concept ondernemende mannen aanspreken en “een harmonieuze balans tussen mens, natuur, technologie en economie” bieden.

De vier TMO-studenten achter HolisMen ontvingen een geldbedrag van 10.000 euro dat ze kunnen investeren in de verdere ontwikkeling van hun concept. De jury, bestaande uit onder andere voormalig Bijenkorf CEO Jan Berger en Modint directeur Patric Hanselman, koos unaniem voor HolisMen omdat ze het vertrouwen heeft dat “HolisMen zichzelf kan ontwikkelen tot een vernieuwende business community”, blijkt uit een persbericht van TMO.

Beeld: TMO Fashion Business School

HolisMen
Meester Koetsier
Meester Koetsier Entrepreneur Award
TMO
TMO FASHION BUSINESS SCHOOL