​Hoogtepunten New York Fashion Week Voorjaar Zomer 2019

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een kijkje naar enige hoogtepunten direct uit de SS19 editie van New York Fashion Week.

De catwalkexperts van Trendstop presenteren een selectie van de beste momenten van een nieuwswaardige editie van New York Fashion Week. In opvallende shows van Marc Jacobs, Michael Kors, Coach en Rihanna’s Fenty Savage x Puma waren politiek, sociale doelen en diversiteit binnen de mode de overheersende thema’s. Ideeën omtrent vrouwelijkheid bepaalden een aantal van de meeste dramatisch en weelderige stukken op de catwalk, terwijl de presentatie van de shows extreem werd opgevoerd van traditionele modeshow tot spektakel met dansers en livemuziek. Ons uitgebreide catwalkverslag en de bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de hoogtepunten uit New York SS19. De extravagante, overdreven grote rozetten en ruches van Marc Jacobs vierden een extreem vrouwelijke esthetiek in een palet van pasteltinten, terwijl de krachtige boodschappen in The Statement Tee een alternatieve interpretatie van de kracht van damesmode boden. Bij Coach kreeg Amerikaanse popculture een dystopische draai, waarbij ontwerpers zowel het verleden als de toekomst van de modebranche trachtten weer te geven.

Marc Jacobs

​Hoogtepunten New York Fashion Week Voorjaar Zomer 2019

Fashionista’s hebben wellicht lang moeten wachten op de nieuwste catwalkpresentatie van Marc Jacobs, maar het resultaat was het wachten waard voor de genodigden. De collectie bevatte een jaren tachtig ondertoon met krijtachtige pasteltinten en speelse, volumineuze ruches. De bouffant kapsels van de modellen werden verzorgd door kleurenexpert Josh Wood, met zoete pasteltinten die de kleding complementeerden.

The Statement Tee

​Hoogtepunten New York Fashion Week Voorjaar Zomer 2019

Politieke statements werden een van de kenmerken van de New York shows; ontwerpers onthulden hun standpunten, zowel op als naast de catwalk. Jeremy Scott, Christian Siriano en Pyer Moss verwezen direct naar sociaal en politiek courante onderwerpen en moedigden het publiek aan een standpunt in te nemen. Geïnspireerde klanten konden een grafisch T-shirt van Pyer Moss op de kop tikken. De shirts van 125 dollar waren binnen een dag uitverkocht.

Coach 1941

​Hoogtepunten New York Fashion Week Voorjaar Zomer 2019

Het thema achter de SS19 collectie van Coach 1941 was scharrelen en bergen door Amerika. Een reis per auto door Amerika, stukken uit de popculture van het verleden verzamelend, vormde de inspiratie voor de prairie-ontmoet-Disney esthetiek van patchwork denim, maxijurken, jassen met franjes en grafische prints. De mascotte van het merk, Bronte de Dino, speelde de hoofdrol, weergegeven in afgedankt metaal, terwijl roestige, verlaten, half onder het zand bedolven voertuigen op het toneel het post-apocalyptische tintje van de show weerspiegelden.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Resort 2019 Key Theme Directions van Trendstop, een samengesteld overzicht van de belangrijkste thema’s uit de Resort 2019 collecties. Klik hier voor uw gratis rapport.

​Hoogtepunten New York Fashion Week Voorjaar Zomer 2019

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Marc Jacobs Voorjaar Zomer 2019; Jeremy Scott, Pyer Moss, Christian Siriano, allen Voorjaar Zomer 2019; allen Coach 1941 Voorjaar Zomer 2019

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN