• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • IMPS&ELFS premium denim collection SS2016 powered by ISKO

IMPS&ELFS premium denim collection SS2016 powered by ISKO

INGEZONDEN MEDEDELING
Door FashionUnited

bezig met laden...

Mode

Dit seizoen introduceert IMPS&ELFS een nieuwe denim collectie gemaakt van hoge kwaliteit stoffen. De premium denim collectie is ontwikkeld in samenwerking met ISKO™. IMPS&ELFS is werelds eerste kindermodemerk dat een samenwerking is aangegaan met leading denim producent, ISKO™ uit Turkije . ISKO™ maakt al premium denim stoffen voor merken als; Diesel en Replay Hyperflex, Nudie jeans, Tommy Hilfiger en J brand. ISKO™ verkoopt niet alleen stoffen, maar ook innovatie, exclusiviteit en een verhaal. Ze onderscheiden zich in de denim-industrie vanwege hun grote research & development team.

Tussen beide partijen was al enige tijd overleg om samen een nieuw soort kinderspijkerbroek te ontwikkelen. Vooral hoe de jeans zich kon laten onderscheiden van andere stoffen. Dat zit met name in de kwaliteit van de stof: kinderen vallen veel, spelen, rennen, klimmen, springen, de jeans heeft veel rek nodig. En het moet vooral ook heel lekker zitten anders willen kinderen het niet aan. De premium denim collection bestaat uit vijf verschillende jeans met de volgende stoffen en pasvorm:

FASHION IN ACTION – perfect to follow your moves
Super zacht en lichtgewicht stretch stoffen die ervoor zorgen dat de jeans comfortabel zit en perfect aansluit. De stoffen zijn stevig en van hoge kwaliteit. Met de ISKO™ Recall technologie gaat de jeans vanzelf weer in de oorspronkelijke pasvorm.
JEGGINGS™, ISKO POP STRETCH™ en ISKO REFORM™ XP.

WE ARE ALL ARTISTS – play with your style
Een 3D tapered jeans met een vintage look, de ISKO™ SCRATCH & JEAN. De jeans heeft een dubbele laag en is daardoor extra stevig. Deze 3D constructie van ISKO™ is een totale nieuwe dimensie binnen de denim-industrie.

Een complete IMPS&ELFS look
Portugal heeft een rijke geschiedenis in textielproductie en eerlijke arbeidsomstandigheden. IMPS&ELFS heeft daarom speciaal gekozen om de ontworpen sweats en jerseys, passend bij de jeans, in Portugal te laten maken. Daarnaast zijn de sweats en jerseys gemaakt van premium materialen als katoen/linnen blends, phantasy yarn en yarn dyed.

IMPS&ELFS
ISKO