• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In beeld: Barcelona Bridal Fashion Week vakbeurs

In beeld: Barcelona Bridal Fashion Week vakbeurs

Door FashionUnited

2 mei 2016

Mode

Na zes dagen is de 26e editie van Barcelona Bridal Fashion Week, bestaande uit fashion shows en een vakbeurs voor professionals, tot een einde gekomen. Bent u benieuwd hoe het eraan toe ging op de driedaagse vakbeurs? Een impressie.

In mei besteedt FashionUnited aandacht aan het thema bruidsmode. Voor alle reads over bruidsmode, klik hier. Lees op FashionUnited.uk ook alles over de bruidsmodeindustrie in India.

Volgens de beursorganisatie trok BBFW dit jaar meer dan 18.000 bezoekers, een stijging van 12 procent in vergelijking tot 2015. Er waren 260 exposanten, 13 procent meer dan vorig jaar.

De vakbeurs trok meer internationale bezoekers dit seizoen. 58 procent van de bezoekers kwam uit het buitenland, een stijging van 8 procent tegenover 2015. 650 inkopers - meer dan het dubbele in vergelijking tot 2015 - uit meer dan 40 landen wereldwijd bezochten het event. De meeste inkopers kwamen uit de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië. Dat zijn de belangrijkste landen waar BBFW zich op richt door middel van hun internationaal gefocuste strategie.

Foto’s: FashionUnited