• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In beeld: Kledingmerken x festivals

In beeld: Kledingmerken x festivals

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Nog heel even en het festivalseizoen barst weer los. Drankje in je hand, je favoriete dj en dansen tot de zon onder is. Soms is het een hele klus om de juiste outfit te vinden. Modemerken helpen een handje en komen met speciale collecties voor festivalgangers. FashionUnited zet een aantal samenwerkingen tussen kledingmerken en festivals op een rijtje.

H&M x Coachella

Misschien wel een van de grootste en bekendste festivals van dit moment. Niet alleen om de vele celebrities die er te spotten zijn, maar ook om het hoge modegehalte. H&M ontwierp dit jaar een festivalcollectie voor Coachella.


Gsus x lowlands

Vorig jaar onwierp Gsus al een collectie voor Lowlands en dit jaar doen ze het nog eens dunnetjes over met het thema 'Kiss Another Sky'.


Asos'Festival Eveningwear'

Omdat je (in de meeste gevallen) danst tot de zon onder is, vindt Asos dat je er 's avonds ook glamourous uit moet zien. Daarom ontwierp Asos een 'Festival eveningwear' collectie. Een collectie dat net iets netter is dan de kleding die je overdag zou dragen.


Modemusthaves x Fierce festival

De Nederlandse webshop ModeMusthaves organiseert dit jaar hun eigen festival: Fierce Fashion Festival. En hierbij hoort natuurlijk een eigen kledinglijn. Bij ModeMusthaves word je van top tot teen in een outfit gehuld. Inclusief accesoires zoals een bloemenhaarband, zonnebril, tas of hoedje.


Urban Outfitters

De festivalcollectie van Urban Outfitters. Met de gedachte het ultieme festivalgevoel te krijgen.


In Beeld