• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In beeld: koopjesjagen bij V&D

In beeld: koopjesjagen bij V&D

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Nog een keer kunnen klanten hun slag slaan bij V&D. Vandaag openden de eerste 25 filialen voor de laatste keer hun deuren om de overgebleven voorraden te slijten, de andere 37 winkels zullen gefaseerd volgen. Menig koopjesjager was al vroeg uit de veren om te profiteren van de kortingen, en dat zorgde voor grote drommen mensen en een lichte chaos.

Zo is het jaren niet geweest bij de V&D. #druk #sale #veenendaal #vd #vroomendreesman

A photo posted by Stef_de_Stuntpiloot (@thom.vanmaanen) on

Bij diverse filialen was er duidelijk niet gerekend op de grote aanloop. De winkels in Gorinchem, Veenendaal, Zeist, Oss, Alphen aan den Rijn en Vlaardingen hadden problemen met de kassasystemen, meldden V&D-klanten op Twitter. De winkels bleven daarom langer gesloten, en consumenten moesten soms een uur wachten voor ze eindelijk hun slag konden slaan.

Kassa #v&d #zwolle #VenD. Maken dat ik weg kom. Rijendik #gekkenwerk

A photo posted by Ron Overkamp (@toverkamp) on

Een aantal mensen was enigszins teleurgesteld over het aangekondigde prijzencircus; de kortingen vielen lager uit dan verwacht. "De artikelen waren al voordat we dichtgingen veel goedkoper. Vandaag wordt om te beginnen nog eens 20 procent extra korting gegeven," licht Eric Bos, directeur van V&D Groningen, toe aan NOS.

De V&D-warenhuizen zijn minder gevuld met goederen dan normaal. “Qua goederen is de winkel nog voor 60 procent gevuld vergeleken met wat het was. De hele eerste etage hebben we ingericht met winkelmeubilair, zoals tafels, kasten en etalagefiguren. Die mogen ook allemaal verkocht worden. Dus het pand is wel goed bezet,” aldus Bos.

#kassa #vend #Gorinchem #drukte #opheffingsuitverkoop #failliet

A photo posted by Sabine (@biene.89) on

Op donderdag 24 maart gaan er nog eens 25 vestigingen open, op vrijdag de overige twaalf. De allerlaatste uitverkoop duurt tot uiterlijk 24 april. Daarna gaan de deuren definitief dicht.

De iconische pieten van de v&d liggen verpulverd op de grond in de winkel van Sittard. Sad. #doei #vend

A photo posted by B E R N I C E (@bernizzl) on

Mijn laatste V&D bonnetje + tas óóit :( #neverforget #rip #vroomendreesman

A photo posted by Joyce Beuken (@jlbeuken) on

Morgen brengt FashionUnited verslag van de V&D-uitverkoop, filiaal Amsterdam Kalverstraat.

V&D