• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In Beeld: The Limiteds collectie van Hudson’s Bay

In Beeld: The Limiteds collectie van Hudson’s Bay

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Een groot aantal van de (inter)nationale merken heeft speciaal voor Hudson’s Bay een limited edition ontwikkeld. Deze items zijn onderdeel van The Limiteds-collectie, waarbij de iconische kleurstrepen van Hudson’s Bay op creatieve wijze zijn verwerkt.

”Dit jaar gaat Hudson’s Bay voor het eerst de grens over met tien nieuwe winkels in Nederland. Die krijgen een geheel eigen karakter en zorgen voor een totaal nieuwe belevenis,” laat het warenhuis in een persbericht weten. “Om de komst van Hudson’s Bay te vieren, hebben we een aantal merken gevraagd een speciaal product te ontwerpen voor de The Limiteds-collectie. De labels hebben de opdracht gekregen een creatieve draai te geven aan onze vierkleurige iconische strepen, het erfgoed van Hudson’s Bay. Onze eerste klanten, de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika, dichtten specifieke betekenissen toe aan deze kleuren. Zo staat groen symbool voor nieuw leven, rood voor de strijd, vertegenwoordigt de gele streep de oogst en de blauwe het water.”

FashionUnited selecteerde de mode-items uit de eerste collectie van The Limiteds:

Alexandra Frida

Tess van Zaalinge

David Laport

Edwin Oudshoorn

Karl Lagerfeld

Zoe Karssen

Anecdote

Scotch & Soda

Herschel

G-Star Raw

Rockin my Bae

Denham

Cruyff

A Fish Named Fred

Ballin

Vive L’Homme

Rika

American Vintage

10 Days

Burlington

Cole Haan

Lois Jeans

Mees

Van Lier Schoenen

Via Vai

Vingino

Tumble ‘n Dry

Le Bonnet

Alle producten van de The Limiteds-collectie zijn in beperkte en genummerde oplage te koop. De collectie is te reserveren via de Hudson’s Bay-app en beschikbaar in de winkels vanaf de officiële openingen.

FashionUnited was bij de perspresentatie, waar meer details over het concept en het merkenaanbod bekend werden gemaakt. Lees ook: Hudson’s Bay: “Het concept en merkenaanbod passen bij deze tijd”

Beeld: Hudson’s Bay

Hudson's Bay