• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In Beeld: Victoria's Secret Fashion Show

In Beeld: Victoria's Secret Fashion Show

Door FashionUnited

11 nov. 2015

Al jaren wordt langdurig uitgekeken naar de Victoria's Secret Fashion Show. Dinsdagavond was het zover: het catwalkspektakel werd opgenomen in New York voor een live publiek, the lucky few. FashionUnited presenteert de hoogtepunten van de 20e editie in beeld. Zoals gewoonlijk kun je rekenen op niets verhullende lingerie, engelenvleugels en ook Hollandse glorie.

Angel-debuut Romee Strijd

Romee Strijd’s tweede show voor Victoria’s Secret, de eerste als Angel. Als Angel ben je een Victoria’s Secret-ambassadeur en alleen met deze titel mag je gevleugeld ten tonele verschijnen. De populariteit van het Nederlandse model heeft sinds haar VS debuut een enorme vlucht genomen. Hoewel ze pas 20 is, wordt ze regelmatig vergeleken met topmodel Doutzen Kroes.

Leuk detail: Wellicht is Strijd binnenkort te zien in het tv-programma ‘Van de Vorst ziet sterren’. Recent postte het model een foto op Instagram waarin ze bij het Victoria’s Secret hoofdkantoor in gezelschap verkeert van presentator Peter van de Vorst.

Schoenen van Brian Atwood

Winterwitte met bont bekleedde gladiatorhakken, blauwe lieslaarzen met witte sterren en kleurrijke vlinderpumps. Het standout schoeisel is van de hand Brian Atwood. Onder andere Nicholas Kirkwood, Sophia Webster en Giuseppe Zanotti gingen Atwood voor.

Fantasy Bra

Lily Aldridge had de eer de Victoria’s Secret Fantasy Bra te dragen. Aan het exemplaar, gemaakt van 6.500 edelstenen en 18 karaat goud, hangt een prijskaartje van 2 miljoen dollar (1,8 miljoen euro). Wat je voor dit geld allemaal kunt kopen? Bekijk hier het lijstje dat Stylight maakte.

Vleugels

Behati Prinsloo trapt de show af, op de klanken van de hit Heartbreaker verschijnt het model in een regenboog-ensemble. De Love-letter-vleugels die Prinseloo draagt, zijn gemaakt door Julie Wilkinson en Joyanne Horscroft. Het duo ontwierp totaal vijf paar vleugels voor de Victoria’s Secret show. Aan Elle.com vertellen ze dat ze gemiddeld één tot twee weken hebben gewerkt aan één vleugel. Een ander opvallend design van Wilkinson en Horscroft is het paar vleugels van vuurwerkpijlen.

Gigi Hadid en Kendall Jenner

Totaal zijn er dit jaar tien nieuwe gezichten. Meeste aandacht is er voor Gigi Hadid en Kendall Jenner. De modellen en vriendinnen liepen onlangs ook samen mee in Balmain x H&M show.

Meer modellen van Hollandse bodem

The making of

Wat er gebeurt achter de schermen? Bekijk hier de vier making-of-video’s van Victoria’s Secret die het merk publiceerde in aanloop van de show, inclusief de casting van Gigi Hadid en meer.

De 2015 editie van de Victoria's Secret Fashion Show wordt op 8 december uitgezonden in Amerika. In Nederland is de show een week later te zien, om 22.30 uur op Net5. Dat Doutzen Kroes net als afgelopen twee jaar de presentatie gaat doen, is niet heel waarschijnlijk. Kroes nam deze zomer afscheid van Victoria’s Secret.