Infographic serie: de belangrijkste modecijfers in de VS

De wereldwijd mode-industrie is een leading industrie, die bekend staat om zijn grote spelers als Inditex, LVMH, H&M en Nike. De internationale kledingmarkt is op dit moment zo’n 3 biljoen dollar waard.

De eerste aflevering van FashionUnited’s nieuwe serie neemt de mode-industrie in de Verenigde Staten onder de loep. De Verenigde Staten is niet alleen een van de grootste importeurs van kleding ter wereld, maar ook de thuisbasis van veel leading designerlabels zoals Ralph Lauren, Calvin Klein, Donna Karan en Marc Jacobs. Lees onze modestatistieken en funfacts in de infographic hieronder.

Infographic serie: de belangrijkste modecijfers in de VS

De modestatistiekpagina’s zijn een product van FashionUnited Business Intelligence. Deze pagina’s bevatten data van nationale markten over kleding en schoenen, feiten en marktwaardes van de grootste modebedrijven en statistieken over arbeidsplaatsen in de mode-industrie.

Lees meer over de Amerikaanse mode-industrie op de pagina met modecijfers van de Verenigde Staten of ga naar de pagina met statistieken per land.

De Infographic Serie over de modestatistieken bestaat uit 10 afleveringen waarin 10 verschillende landen worden belicht. Om de week wordt er een aflevering gepubliceerd op FashionUnited.nl en FashionUnited.be. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Infographic: FashionUnited

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN