Interieur Kiki's Stocksale wint German Design Award

Het interieur van Kiki's Stocksale in Maastricht is in de prijzen gevallen. Ontwerper Maurice Mentjes ontvangt tijdens German Design Awards een Gold Award in de categorie Retail Design. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

Interieur Kiki's Stocksale wint German Design Award

De jury, die is samengesteld uit 44 kopstukken uit de internationale designwereld, waardeerde Kiki’s Stocksale vooral om 'het uitgekiende gebruik van de ruimte en de wijze waarop inrichting, productpresentatie en merkbeeld elkaar versterken'.

Interieur Kiki's Stocksale wint German Design Award

Kiki's Stocksale aan de Stokstraat, dat eigendom is van Kiki Niesten, verkoopt kleding van grote modehuizen zoals Prada, Céline, Marni, Dries van Noten en The Row voor hoge kortingen, soms wel 70 procent van de originele prijs. Het interieur van Mentjes is opvallend: een spierwitte basis, voorzien van een vloer met vrolijk polkadotpatroon en inktzwarte meubels. De kleurrijke stippen zorgen niet alleen voor een vrolijke noot, maar verwijzen ook naar de hoogte van de korting. Zo staat blauw voor 98 euro, roze voor 349 euro en goud voor meer dan 1000 euro.

Interieur Kiki's Stocksale wint German Design Award

Maurice Mentjes ontving tevens een prijs voor zijn ontwerp van 'House of Smart' in Eindhoven. De prijzen worden op 10 februari 2017 in Frankfurt uitgereikt.

Interieur Kiki's Stocksale wint German Design AwardInterieur Kiki's Stocksale wint German Design Award

Beeld: Arjen Schmitz

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN