• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • InWear terug op Nederlandse markt

InWear terug op Nederlandse markt

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Almere, 17 juni 2015 - Het bekende Deense modemerk InWear dat in de jaren ’90 al furore maakte, maakt haar rentree. Bodewes Fashion in Almere, de nieuwe agent zal samen met eigenaar DK Company een nieuwe impuls geven aan dit ooit zo populaire women’s fashion brand.

Onveranderd is de ambitie om kleding te maken voor de 30-45-jarige moderne, zelfbewuste vrouw die houdt van een sexy, elegante en urban look. InWear brengt comfortabele, vrouwelijke en betaalbare collecties met oog voor pasvorm en details. De designs zijn van hoge kwaliteit en hebben een internationale stijl met een eigenzinnige twist.

Thomas Schrøder, salesdirector InWear: “InWear werd opgericht in 1969 door de toen 18 jaar oude Niels Martinsen. Al snel werd ons merk over de hele wereld verkocht. Nederland was een van de sterkste markten. Na een periode waarin het wat minder ging heeft DK company na de overname in juli 2014 grote strategische veranderingen doorgevoerd. Het laatste jaar laat weer positieve resultaten zien. We hebben dan ook geloof in de toekomst. InWear wordt op dit moment al in 18 landen verkocht. Onze focus ligt op uitbreiding in bestaande en nieuwe markten. En met de lange historie in Nederland, de sterke merkbekendheid en de keuze voor een goed ingevoerde Nederlandse agent denken wij onze oude positie weer snel te kunnen heroveren.”

Collecties

Mirjam Stehmann, mede-eigenaar van Bodewes Fashion: “InWear brengt 4 coördinated collecties per jaar met in totaal 10 levermomenten per jaar. Daarnaast zijn er ook nog flash en NOOS collecties. Retailers kunnen hierdoor hun risico spreiden en altijd inspelen op de vraag van dat moment. We zijn met de Spring/Summer ’16 collectie op 12 & 13 juli aanwezig op de Modefabriek. Daar is ook onze nieuwe labelmanager Ineke Bakker (ex-S Oliver premium). Zij zal zich volledig richten op de herintroductie van het merk bij de retailers.”

Bodewes Fashion

Al sinds 1946 is Bodewes Fashion als importeur en agent een betrouwbare speler op de Nederlandse damesmode markt. De laatste jaren met een gevarieerd merken- en stijlportfolio met kwalitatieve Duitse en Deense merken als Soaked in Luxury, In Front, NÖR, NÜ Denmark, Lebek, Stehmann en DRYS.

Bodewes Fashion, Mirjam Stehmann 036 547 50 47 of mirjam@bodewes.nl, Fashion Dome - Veluwezoom 5 – 1327 AA Almere

Helena Christensen ontwerpt InWear collectie
InWear
Partner Content