• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • It's a Wendy!

It's a Wendy!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Wendy van Dijk en modeontwerpster Rianne de Witte presenteerden deze week hun voorjaarscollectie voor V&D. De kledinglijn 'It's a Wendy' is vanaf 4 maart a.s. in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in alle vestigingen van het warenhuis.

"De lijn is in drie dagen ontwikkeld," vertelt Rianne de Witte bij de presentatie. Samen met Wendy van Dijk hebben zij de favoriete kledingstukken van de presentatrice uitgezocht en op basis daarvan de collectie uitgedacht. Van V&D kreeg het tweetal alle vrijheid. "Alleen het aantal was beperkt", vertelt Rianne, "maar we hadden nog wel een poosje door kunnen gaan." Voor Wendy van Dijk was het vooral belangrijk dat de shirtjes een mooi, diep decolleté zouden hebben en lang genoeg zijn, zodat ze niet steeds uit een lage heupbroek schieten.

Het is voor het eerst dat een tv-persoonlijkheid in Nederland haar naam verbindt aan een kledinglijn van een warenhuis. In de VS bestaat het fenomeen al jaren. Daar heeft Jaclyn Smith (Charlie's Angels) bijvoorbeeld al decennia lang een eigen lijn bij K-Mart.

wendy van dijk