Jago Shawls - Jan van Gool B.V. te Amsterdam gaat haar showroom in Het World Fashion Centre aanzienlijk uitbreiden. Hiertoe wordt de ruimte van Silini, die haar aktiviteiten in het WFC gaat beëindigen, aan de Jago-showroom toegevoegd. De Jago-showroom wordt hiermee de grootste Jago-showroom in Europa.

Aangezien de Jago showroom in het WFC in Amsterdam reeds geruime tijd aan de krappe kant is, heeft de directie besloten, deze uit te breiden en het Jago-assortiment versterkt te presenteren. Het wordt dan ook een grootse presentatie in een nieuwe eigentijdse showroom, waarvan het interieur een pilotconcept wordt voor de overige Jago-showrooms in Europa.

Reeds geruime tijd voert Jago naast haar uitgebreide shawl-assortiment hoeden en tassen. Om het accessoiresassortiment kompleter te maken, zullen daar ceintuurs aan worden toegevoegd. Hierdoor kan het totale Jago-assortiment terecht betiteld worden als "The World of Accessories". Byoux zullen niet aan het assortiment worden toegevoegd, omdat Versteegh Byoux, wiens produkten door Jago in haar buitenlandse showrooms worden verkocht, nagenoeg naast Jago gevestigd.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN