Jago Shawls - Jan van Gool B.V. Amsterdam heeft eind oktober haar webshop geopend! Hiermede is Jago Shawls de eerste leverancier in het damessegment met een webshop op FashionUnited.com . Gezien het grote afnemersbestand van Jago een goede basis voor andere leveranciers in de damessector om ook een webshop op DE modemarktplaats van Nederland te openen.

Jago Shawls is van mening, dat iedere jonge inkoper(ster), alsmede alle aankomende inkopers(sters) met de laptop in de wieg zijn geboren.Het is dan ook een logische gedachte, dat in de toekomst meer en meer on-line zal worden besteld.

Jago Shawls ziet de webshop als een verlengstuk van haar showroomaktiviteiten. De Jago-Webshop is derhalve ondergebracht in de Jagodivisie Retail, waaronder ook de Jago-Showrooms vallen. Onder leiding van Retaildivisiemanager Rudolf van Gompel is de het concept van de Jago-Webshop ontwikkeld en na een intensieve testperiode, is deze thans operationeel.

De Webshop is gekoppeld aan de voorraad van de Jago-Showroom in het WFC te Amsterdam, zodat op de Jago-Webshop dezelfde artikelen te koop zijn, als in het WFC. Hiermede wordt de centrale functie van de Jago-Showroom in het WFC nog eens onderstreept.

Met de webshop speelt Jago in op de decentralisatie van het mode-aanbod in Nederland. Retailers die niet altijd in staat zijn naar Amsterdam te komen, kunnen nu via de Jago-Webshop on-line op eenvoudige wijze shawls en in de toekomst ook andere accessoires bestellen.

De Jago-Webshop in Nederland wordt gezien als de Europese pilotshop voor Jago. De verwachting is, dat in 2003 ook de buitenlandse Jago-showrooms met een webshop op FashionUnited.com zullen worden aangesloten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN