• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Jan van Velden & Co aan de slag met XL-ENZ van Reflecta!

Jan van Velden & Co aan de slag met XL-ENZ van Reflecta!

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Groningen, september 2015 - Reflecta Automation gaat met de software applicatie XL-ENZ de groothandelsprocessen van Jan van Velden & Co automatiseren. Jan van Velden treedt hiermee in de voetsporen van zusterbedrijf Comforta Nieuwkoop B.V.

“Comforta werkt al jaren naar tevredenheid met XL-ENZ, dus was het een logische stap dat Jan van Velden ook over zou stappen, ten behoeve van de overkoepelende synergie en efficiency”, aldus Corné van der Tang, directeur Comforta.

“Omdat wij niet met seizoenen en voorverkopen werken gaan we per 1 januari 2016 via een ‘big bang’ over op XL-ENZ. Tegelijkertijd is de B2B webshop in ontwikkeling. Op een nader te bepalen moment zullen middels een ESB- koppeling beide systemen met elkaar kunnen gaan praten”, schetst Corné van der Tang.

Jan van Velden – is een groothandel voor de schoenmaker, schoenwinkelier, orthopeed, podoloog, podotherapeut en podo posturaal therapeut en biedt keus uit meer dan 10.000 verschillende artikelen. 

Producten van Marla, VG, Woly, Bama, Rapide, Fixx, Roy Scollatio, Nora, Vibram, Norton, Renia Topy, Kömmerling, Coats, YKK, etc. liggen allemaal klaar op de plank in Groningen. Jan van Velden heeft als regel snel en correct te leveren.

Over Reflecta:

Reflecta levert en implementeert gespecialiseerde ERP bedrijfssoftware voor (fashion/schoenen) groothandels, importeurs en distributeurs. De dienstverlening is compleet afgestemd op de markt, met als basis de XL-ENZ Fashion ERP applicatie. Zie ook www.reflecta.nl. Over Jan van Velden & Co: www.janvanvelden.nl.

Partner Content
Reflecta