• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Jason Wu wordt ambassadeur Woolmark Company

Jason Wu wordt ambassadeur Woolmark Company

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Ontwerper Jason Wu en Woolmark gaan samenwerken. Wu wordt de nieuwe ambassadeur van Woolmark Company. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Als onderdeel van de samenwerking heeft Wu een wolproducent in Australië bezocht, om wol first-hand te kunnen ervaren. Daarnaast zal de ontwerper plaatsnemen in de jury’s van de International Woolmark Prize in Australië en de Verenigde Staten.

Daarnaast zal Jason Wu ook een aantal gecertificeerde Woolmark items in zijn herfstcollectie opnemen. Voor de lentecollectie werkt de ontwerper al aan ‘het idee van cool wool’.

“Merino wol heeft altijd een grote integrale rol gespeeld in mijn ontwerpen,” licht Wu in een persbericht toe. “Door samen te werken met The Woolmark Company krijg ik de kan om wol verder te ontdekken en te ontwikkelen voor de zomer. Mijn lente-/zomercollectie 2017 verlegt de grenzen van conventionele seizoenen. Door met wol te werken kon ik tijdloze luxe items creëren.”

Stuart McCullough, managing director van The Woolmark Company, vult aan: “Jason's nauwkeurige aandacht voor detail en innovatieve visie maakt hem tot een perfecte partner om de tijdloosheid en de veelzijdigheid van de Australische Merino wol te demonstreren. "

Beeld: The Woolmark Company

Jason Wu
The Woolmark Company