• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Jessica Joyce - AIFW

Jessica Joyce - AIFW

Door FashionUnited

25 jan. 2008

Na de AIFW afgelopen zomer presenteert Jessica Joyce voor de tweede keer haar collectie tijdens het aankomende modespektakel op het Westergasterrein. In elke collectie wordt het steeds duidelijker dat Jessica Joyce een esthetische idealist is. Haar drang om schoonheid te interpreteren en om het draagbaar te maken is onontbeerlijk. De collectie "Global Glow AW 2008" bestaat uit 20 jurken, en heeft als thema de universele zonsondergang. De jurken collectie is opgedeeld in 5 kleur thema's.

Gelaagdheid is terug te vinden in de ontwerpen waarbij plooi en vouw constructies in verschillende vormen zichtbaar worden.De collectie is geraffineerd en kenmerkt zich door abstracte eenvoud. Naast de Amsterdam International Fashion Week deelname showt Jessica Joyce in februari haar winter collectie tijdens de Dubai Creations Fashion Week.

Behalve actief te zijn op het confectiegebied heeft Jessica Joyce in opdracht van productie firma The Missing Link Corporate Fashion voor het cruise schip de SS Rotterdam een bedrijfskledinglijn ontwikkeld. Naast zich te specialiseren op het gebied van bedrijfskleding werkt ze momenteel voor de Japanse firma Le Moir waar ze een mode concept voor de jonge Japanse vrouw ontwikkeld. De AIFW Jessica Joyce catwalk show vindt plaats donderdag 24 januari om 16:00. Machinegebouw, Westergasterrein.

Jessica Joyce