• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Jil Sander gaat in brillen

Jil Sander gaat in brillen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Met ingang van 2009 brengt het van oorsprong Duitse modemerk Jil Sander een brillencollectie op de markt. Het merk heeft daarvoor een overeenkomst afgesloten met Marchon Eyewear Inc, dat de Jil Sanderbrillen ontwerpt, produceert en wereldwijd distribueert.

"Deze licentie is een nieuwe stap om Jill Sander te laten groeien," zegt Gian Giacamo Ferraris CEO van de Jil Sander Group, in een persbericht. "Na de reorganisatie van de Jil Sander Group ligt onze focus op het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsstrategieën en luxueuze accessoires om de Jil Sander lifestyle te versterken." De nieuwe collectie wordt ontwikkeld in samenwerking met Raf Simons, creatief directeur van Jil Sander. De zonnebrillen zullen te koop zijn vanaf januari, de overige brillen liggen vanaf april in de winkels.

Jil Sander werd in 2006 verkocht aan de investeringsmaatschappij Change Capital Partners, een organisatie die gespecialiseerd is in merkgoederen en retail van voormalig topman van Marks & Spencer Luc Vandevelde. De toenmalig eigenaar Prada had het merk in 1999 overgenomen.

Jil Sander
MARCHON