Olympisch, Wereld en Europees kampioen schaatsen Jochem Uytdehaage kiest vanaf nu voor kleding van The Society Shop. The Society Shop zorgt er mede voor dat Uytdehaage, in ieder geval tot volgend schaatsseizoen, stijlvol gekleed gaat in zijn vrije tijd. Uytdehaage is de laatste tijd heel veel in het nieuws geweest en wil in het dagelijks leven, maar ook bij die gelegenheden goed gekleed gaan. Het eerste pak dat Uytdehaage door The Society Shop werd aangemeten is een kostuum uit de 'Cool Linnen' zomercollectie. Uytdehaage: "ik vind het geweldig dat The Society Shop dit doet. Dit is weer eens iets anders dan het dragen van een schaatspak.” "Jochem was altijd al klant bij ons en hiermee wordt de relatie die we al hadden, bestendigd", aldus Jeroen Bik, één van de twee directeuren van The Society Shop.

Tijd, rust en ruimte onmisbare eigenschappen voor succes De nuchtere Uytdehaage, rijder van razendsnelle tijden, gaat heel zorgvuldig om met zijn energie en wil deze efficiënt gebruiken. Het weekblad Elsevier schreef onlangs (nr. 11, 16 maart 2002) over Uytdehaage dat hij een "zeldzame combinatie van nuchterheid en bravoure" tentoonspreidt.

Mede door die houding kiest hij ervoor om zich bij The Society Shop (TSS) te laten kleden. TSS is voor hem een bewuste keuze. TSS maakt tijd voor je en biedt kwaliteit en professionele adviezen in een rustgevende prettige omgeving. TSS biedt hiermee mannenmode met een toegevoegde waarde. Jeroen Bik: "om tot goede dingen te komen heb je tijd, rust en ruimte nodig. Deze kernelementen hebben wij de afgelopen jaren in ons bedrijf doorgevoerd en dat doet Jochem juist nu hij succes heeft ook. Om succes te houden moet je deze kernelementen blijvend koesteren. We zijn er ontzettend trots op dat Jochem tot onze klantenkring behoort". Uytdehaage wordt in ieder geval gedurende de (schaats) zomerstop door TSS voorzien van stijlvolle en 'leisure' (sportief ontspannen) kleding. Uytdehaage kan de komende tijd onder meer kiezen uit smokings, kostuums, overhemden en dassen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN