Het Duitse kledingbedrijf Joop gaat twee licentieovereenkomsten aanpassen. Het betreft de licenties voor de mannenondergoed- en kindercollecties. Vanaf najaar 2003 zal Joop Men's Bodywear worden gemaakt door Hanro, een Zwitserse dochtermaatschappij van de Australische ondergoed specialist Huber Holding. De huidige ondergoedlijn voor mannen wordt geproduceerd door de Duitse ondergoedproducent Mariner.

Huber is sinds afgelopen februari licentiehouder van Joop's dames ondergoed. "De herenlijn zal meeprofiteren van Hanro's product- en productie kennis," aldus Wolfgang Freuer, General Manager van Joop. Hij heeft laten weten dat de beslissing om ook voor de herenlijn met Hanro in zee te gaan zal resulteren in ordening en een eenduidige verschijning naar retailers.

Joop heeft ook een overeenkomst getekend met het Duitse kledingbedrijf Josef Kanz voor de productie van kinderkleding onder het Joop-label. De eerst Joop kindercollectie, geproduceerd door Josef Kanz, komt dit najaar op de markt. Joop Kids is op dit moment goed voor een verkoop van ongeveer 2.5 miljoen Euro en wordt geproduceerd door Joop Jeans, een dochtermaatschappij van het Duitse jeanswear bedrijf Mustang.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN