• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • K3 Retail organiseert gratis kennisevents in Zeist

K3 Retail organiseert gratis kennisevents in Zeist

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

‘Vereenvoudig je inkoop’ en ‘Geef je webshop een boost’

Als je de technologie voor je laat werken, maak je meer winst en hou je tijd over voor de leuke dingen van het vak. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Of niet? Volgens K3 Retail hoef je echt geen ‘IT-god’ te zijn om de razendsnelle ontwikkelingen in de retailtechnologie bij te houden. Ontdek het zelf tijdens de gratis kennisevents die de retailautomatiseerder in het Retailhuis in Zeist organiseert.

“De afgelopen tijd hebben we onderzocht waar fashion retailers behoefte aan hebben. Daaruit bleek dat ze vooral op zoek zijn naar kennis en inspiratie.” Aan het woord is Mark Hermans, marketing manager bij K3 Retail. Hij vertelt dat K3 Retail meteen aan de slag is gegaan. “Met als resultaat dat we aantal gratis inspirerende kennisevents voor retailers hebben opgezet.”

“Er zijn zoveel slimme toepassingen die het ondernemen leuker maken en die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn. Die willen we ondernemers graag laten zien. Dus: ben je een fashion retailer? Dan nodigen we je graag uit om één van onze gratis kennisevents te bezoeken. We garanderen dat je in korte tijd veel praktische inzichten opdoet waar je meteen mee aan de slag kunt.”

Op 14 maart vinden de kennissessies ‘Vereenvoudig je inkoop’ plaats. De één bestemd voor fashion ondernemers, de ander voor de schoenenbranche. Hermans: “Voor dit event werken we samen met het bedrijf dat de OrderWriter heeft ontwikkeld. Met de OrderWriter Inkoop App wordt inkopen een feest. Het enige wat je hoeft te doen is met je iPad een foto maken van elk ingekocht product. Daarna koppel je, met één druk op de knop, de order - inclusief foto - met ons programma RetailVision Enterprise. Dus geen gedoe meer met formulieren, papieren, foto’s op je telefoon, gegevens invoeren… Dankzij OrderWriter hou je overzicht en komen alle orders meteen met de juiste code in je backoffice te staan.”

De volgende kennissessie, ‘Geef je webshop een boost’, vindt plaats op 21 maart. Hier gaat het om de vraag hoe je je online verkoopkanalen een boost geeft. Hoe zorg je dat klanten door middel van personalisatie meer aankopen doen? Hoe zet je data voor je aan het werk? Hoe vergroot je de omzet dankzij het inzetten van social media? En wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen voor de komende jaren? Hermans: “Het eerste uur van dit event is bestemd voor retailers die nog geen webshop hebben. In dat uur worden ze bijgepraat over alle belangrijke zaken waar ze rekening mee moeten houden bij het starten van een webshop. Wie wel een webshop heeft, kan een uur later aanschuiven.”

Hermans: “We hebben gekozen voor korte inspirerende sessies, waarin we retailers op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen en vooral hoe ze deze snel en praktisch kunnen doorvertalen binnen hun eigen organisatie. Ons motto is niet voor niks: vandaag kennis opdoen, morgen toepassen.”

De events worden gehouden in Het Retailhuis van branchevereniging INretail in Zeist. Ben je een fashionondernemer en wil je gratis inspiratie opsnuiven, kennis opdoen en vakgenoten ontmoeten? Ga dan naar http://www.k3retail.com/nl/inspirerende-kennissessies en schrijf je in.

K3 Retail
Partner Content