Shoppen in de enige echte modehoofdstad van de wereld? Dat wil iedereen! Van 18 april t/m 30 april 2006, bij aankoop van Kani Ladies @Britain, kon iedereen een lang weekend Parijs winnen, inclusief €500,- zakgeld.

De winnares van deze actie is de 20 jarige, Jessica van Dijk uit Vijlen (Limburg). Op zaterdag 22 april is de prijs overhandigd bij Britain in Heerlen, waar ze ook haar Kani Ladies vestje heeft gekocht.

Jessica was natuurlijk super enthousiast en blij dat ze de reis naar Parijs had gewonnen. In eerste instantie had ze een Karl Kani cap voor haar vriend gekocht. Deze paste hem niet en daarom heeft ze het omgeruild tegen een Kani Ladies vestje. Als dank mag haar vriendje nu wel mee gaan shoppen in Parijs.

Zaterdag 29 april vertrekt ze met de Thalys naar Parijs. Jessica gaat een fotoverslag maken van haar avontuur in Parijs. Hiermee kan ze nog een Kani Ladies goodie bag winnen.

Kani Ladies is verkrijgbaar bij de volgende vestigingen van Britain: Enschede, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Hilversum en Almere.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN