• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kanjers van kinderschoenen nu verkrijgbaar in de Kanjers webshop

Kanjers van kinderschoenen nu verkrijgbaar in de Kanjers webshop

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De nieuwste Kanjers kinderschoenen koop je in de Kanjers webshop. De complete collectie vind je in één mooi overzicht op de ‘Buy Online’ pagina.

Waarom Kanjers? De naam zegt het al; het zijn Kanjers van schoenen! Vrolijke kleuren, leuke motieven en de best mogelijke prijs / kwaliteit verhouding, is hét doel van de mensen achter Kanjers. Deze mensen hebben al tientallen jaren ervaring met kinderschoenen.

Kanjers is een onderdeel van Zandbergen Footwear. Gerardus Zandbergen startte in 1930 zijn eigen schoenenwinkel in Spakenburg, waar hij zijn eigen handgemaakte schoenen verkocht aan lokale klanten en toeristen. Al snel traden zijn zoon - en inmiddels ook zijn kleinkinderen in zijn voetsporen, wat Zandbergen Footwear een echt familiebedrijf maakt.

Kanjers gebruikt sterke materialen voor het bovendeel van de schoen, de voering is altijd van leder en de zolen worden gekocht bij de beste leveranciers. Kort gezegd; Kidsproof! Stevig maar comfortabel. Daarnaast worden de schoenen geproduceerd in Europa, wat ervoor zorgt dat deze schoenen 100% onder Europese normen worden gemaakt - zo goed mogelijk en verantwoord voor zowel mens, dier als het milieu.

“Design met passie, produceer met kennis en verkoop met liefde”. Dus, waarom Kanjers? Daarom! Neem snel een kijkje, en shop gerust.

kanjers
Partner Content