Met een potpourrie van thema's, start Jago het voorjaarsseizoen 2002! Een nieuw seizoen met veel nieuwe kansen. Door de Jago-stylistes zijn op maatgemaakte concepten uitgewerkt, die in de 17 europese showrooms van Jago Shawls uit voorraad leverbaar zijn.

Kant De nieuwste trend is kant! De film "Moulin Rouge" alsmede het Victoriaanse tijdperk zorgen hier voor de inspiratie. Kanten kraagjes, kanten handschoenen, kanten shawls, shawls met roesjes, kanten stropdassen, tule-shawls en kanten pochetjes. Men spreekt van: "Race for Lace".

Damesstropdassen

In de afgelopen winter heeft de damesstropdas voor een nieuwe trend in de accessoires gezorgd. Deze trend gaat in het voorjaar 2002 onverminderd verder.

Het thema "Damesstropdassen" is een concept, dat overtuigt en steeds weer nieuwe verrassingen brengt.

In het voorjaar 2002 brengt Jago Shawls "Kanten Stropdassen", zowel in echt kant als bedrukt kant Bij de bedrukte stropdassen is een grote varieteit in strepen.

Absoluut trendy: Immitatie leren stropdassen en stropdassen vervaardigd van jeans.

Strepen Shawls met streepdessins zijn erg belangrijk dit voorjaar. Horizontaal, verticaal of diagonaal. Alle mogelijkheden zijn er en vooral in het maritieme thema is de keus zeer groot! Rood-wit-marine, de driekleur, is sterk in het modebeeld. Bandana's, lange shawls en 90x90cm shawls, zowel in zuiver zijde als in polyester.

Havanna Exotische bloemen, bladdessins, dierenprints en Tie-Dye's vormen het Jago Havanna-thema. Beige, zand, khaki en olijfgroen, gebrande aardekleuren en een warm roestbruin/oranje zijn de kleuren van het Havanna-Thema. Shawls van mooie fijne rustieke kwaliteiten en linnenoptiek bepalen hier de atmosfeer.

Military Look In dit "wilde" thema is een veelvoud aan bedrukte shawls. Camouflageprints, Jeans-shawls, 'Biker'prints zoals bijvoorbeeld de "Eagle"-print. Punk elementen, zoals de amerikaanse en de engelse vlag zijn in viscosecrêpe shawls en in katoenen bandana's uitgewerkt.

Oriental Impressions Dit orientaalse sprookje, met Aziatsche invloeden en tapijtachtige bloemendessins, is vooral uitgewerkt in lange polyestershawls, bandana's, alsmede viscosecrêpe shawls.

Fruits and Flowers Fris, vrolijk en fruitig! Nieuw zijn de bandana's, de lange shawls en pareo's met aardbeien, kersen, ananassen, bananen en andere vruchten.

Blacks and Whites Bandana's, lange shawls en 90x90cm shawls met grafische dessins, op-art, eenvoudige bloementekeningen (Fleur plat), alsmede teksten in graffitti. Vaak tweekleurig in zwart/wit. In dit thema wordt rood als accentkleur gebruikt.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN