Kijken: Nike’s nieuwe ACG-collectie voor vrouwen

Nike heeft vandaag haar nieuwe ACG-collectie (All Conditions Gear) gelanceerd. Voor het eerst sinds de herintroductie in 2014 bevat de collectie een aparte lijn voor vrouwen. De Duitse Nike-designer Johanna Schneider is verantwoordelijk voor de collectie.

“Mijn doel voor ACG-kleding is om de best denkbare ondersteuning te bieden in alledaagse situaties waar ik in Berlijn mee te maken kreeg, en waarvan ik weet dat ze een consistent onderdeel zijn van het leven in de stad,” aldus Schneider in een persbericht. De collectie bestaat onder meer uit een shell, een crewneck van fleece-materiaal, meerdere broeken en een 3-in-1 coat.

De All Conditions Gear-lijn van Nike werd voor het eerst geïntroduceerd in 1989, en is de outerwear-lijn van de sportswear-gigant. Sinds de herintroductie in 2014 focust het zich voornamelijk op functionele items voor in de stad. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materialen als Gore-Tex, Nike Tech Fleece en Nike Dri-Fit wol.

De Nike ACG-collectie is online en via de Nikelab winkels verkrijgbaar.

Kijken: Nike’s nieuwe ACG-collectie voor vrouwenKijken: Nike’s nieuwe ACG-collectie voor vrouwenKijken: Nike’s nieuwe ACG-collectie voor vrouwen

Beeld: Nike

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN