Kijken: Shoeby en Fred van Leer lanceren samen collectie

Modeketen Shoeby en stylist Fred van Leer hebben de handen ineen geslagen en lanceren samen een basiscollectie. De collectie is vanaf 28 september te koop in geselecteerde Shoeby-winkels en via de webwinkel.

Kijken: Shoeby en Fred van Leer lanceren samen collectie

Met de leus ‘Life is a circus, and that’s what it is’ omschrijft Fred zijn eigen collectie. “De stylist merkte dat het veel winkels ontbrak aan goede basics. In samenwerking met Shoeby brengt hij zijn eigen veelzijdige basic collectie uit met items die in geen enkele garderobe mogen ontbreken,” aldus Shoeby in een persbericht.

Kijken: Shoeby en Fred van Leer lanceren samen collectie

De samenwerking wordt omschreven als een ‘veelzijdige basic collectie’, bestaande uit ‘uiteenlopende basics’. Zo zijn er onder meer pantalons en blazers in de collectie te vinden, evenals jeans, T-shirts, sjaals en een limited edition leren jas.

Shoeby: “Fred van Leer vindt het belangrijk om stijlen te combineren en daardoor verrassende outfits te creëren. Zijn nieuwste collectie in samenwerking met Shoeby staat geheel in dit teken en kan moeiteloos met elkaar gecombineerd worden.”

Kijken: Shoeby en Fred van Leer lanceren samen collectie

Shoeby werd In 1981 werd opgericht in Den Bosch, door Mieke en John van Deursen. Wat op 70 vierkante meter begon, is in 35 jaar uitgegroeid tot een internationale retailketen, met in totaal bijna 225 winkels in Nederland en België. Shoeby, die zich plaatst in het middensegment, heeft voornamelijk winkels in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte sub-centra van grote(re) steden. Shoeby ontwerpt en ontwikkelt ook eigen collecties. Zo zijn onder meer eigen labels Eksept (dames), Refill (heren), en Jill, Jilly, MTC en Mitch (kinderen) verkrijgbaar in de winkels.

Kijken: Shoeby en Fred van Leer lanceren samen collectieKijken: Shoeby en Fred van Leer lanceren samen collectieKijken: Shoeby en Fred van Leer lanceren samen collectieKijken: Shoeby en Fred van Leer lanceren samen collectie

Beeld: Shoeby

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN