Kijken: Uniqlo x Carine Roitfeld

De Japanse retailer Uniqlo heeft mode-icoon Carine Roitfeld gestrikt voor een samenwerkingscollectie. Vanaf 1 november ligt de capsule collectie in de winkels.

Kijken: Uniqlo x Carine Roitfeld

De ‘Carine Roitfeld 2016 fall/winter Collection’ is ontworpen door Carin Roitfeld en Uniqlo’s design director Naoki Takizawa. De collectie biedt een ‘nieuw soort lifewear’, speciaal voor ‘elegante vrouwen met een actieve levensstijl ‘. Roitfeld, die veelvuldig de streetstyle foto’s tijdens fashionweeks siert, heeft haar typische ‘trendsettende stijl’ in de collectie opgenomen zoals imitatiebont en een Chesterfield overjas. Daarnaast zijn er items toegevoegd voor de ‘ideale garderobe van de werkende vrouw’. Zo zijn er jassen, gebreide items, suit separates, panty’s en accessoires in de collectie te vinden.

Kijken: Uniqlo x Carine Roitfeld

De jassen in de collectie zijn met aandacht voor silhouet en materiaal ontworpen, zo zijn er vrouwelijke en mannelijke silhouetten met hoge tailles in de collectie opgenomen. Er is onder meer immitatiebont, boa en tweed in de jassen verwerkt.

Kijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine RoitfeldKijken: Uniqlo x Carine Roitfeld

Beeld: Steven Meisel/Uniqlo

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN