• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kindermodeweek Mini Mode gelanceerd tijdens Londen Fashion Week

Kindermodeweek Mini Mode gelanceerd tijdens Londen Fashion Week

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Londen krijgt zijn eigen Fashion Week voor kindermode: ‘Mini Mode’. De eerste show vindt plaats op 16 februari 2018, tijdens de eerstvolgende editie van de Londen Fashion Week.

De Britse ontwerpster Amanda Rabor, het brein achter kinderlabel Issosy Children, is de initiatiefneemster voor het event. Het idee is om met ontwerpers, influencers en experts een nieuw platform voor de presentatie van kindermode te ontwikkelen. Tijdens ‘Mini Mode’ zullen zowel opkomende als gevestigde namen uit de industrie de ruimte krijgen om hun collecties te showen.

“London Fashion Week heeft een iconische status,” aldus oprichtster Amanda Rabor in een persverklaring. “Al decennia lang kennen mensen van over de hele wereld het evenement, en is het een springplank geweest voor de carrière van veel creatieve talenten. Een groot aantal Britse kindermerken hebben de weg vrijgemaakt voor grote successen in deze snel groeiende industrie. Met dat in ons achterhoofd vonden we het tijd om een platform te creëren voor kindermode tijdens de London Fashion Week.”

Tijdens het evenement is er zowel een show voor de consument als één voor de industrie. De show vindt plaats in het Hellenic Centre in de wijk Marylebone. Een schema met deelnemende merken moet nog bekend worden.

Beeld: Mini Mode
London Fashion Week
Mini Mode