• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kinderopvang in het WFC

Kinderopvang in het WFC

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het is er definitief van gekomen, ouders die in het World Fashion Centre werken, of die zaken doen met een bedrijf in het complex, kunnen hun kinderen met een gerust hart meenemen en achterlaten bij de kinderopvang.

Op 26 mei opent CompaNanny de deuren van haar kinderdagverblijf op de tweede verdieping in toren 1 van het World Fashion Centre. Bij CompaNanny wordt niet gedacht vanuit de kinderopvangorganisatie maar vanuit ouder en kind. Centraal daarbij staat de gedachte om gezin en werk op een gemakkelijke en verantwoordelijke wijze te kunnen combineren. Daarom richt CompaNanny zich op twee belangrijke bouwstenen om dat te realiseren, namelijk kwaliteit en flexibiliteit.

Flexibiliteit betekent bij CompaNanny het beter aansluiten van de openingstijden van het kinderdagverblijf op de werktijden van de ouders, minder gehaast en minder beperkingen bij uitloop van het werk. Naast de normale openingstijden van 8.00 uur tot 18.00 uur biedt CompaNanny verlengde opvang vanaf 's ochtends 7.30 uur tot 's avonds 20.00 uur.

WFC'ers in de modebranche krijgen korting op de kinderopvang, bovendien zal er een Oppasservice komen voor WFC'ers en hun klanten. Detaillisten en showroomhouders kunnen op die manier gemakkelijk een keer hun kindje meenemen. Ook klanten kunnen hier gebruik van maken en dus met alle rust en tijd inkopen doen, terwijl CompaNanny voor hun kindje zorgt.

WFC