Kleindochter Diane von Furstenberg lanceert tweede collectie voor DVF

Diane von Furstenberg werkte ooit samen met haar schoondochter en nu mag kleindochter Talita von Furstenberg de honneurs waarnemen. De twintigjarige dochter van Alexandra en Alex von Furstenberg heeft een tweede TVF -collectie voor het New Yorkse modemerk van haar grootmoeder, DVF, gelanceerd.

Terwijl de jonge Von Furstenberg nog aan NYU studeert houdt ze er ook een functie als art director voor de jeugdige TVF line op na. De capsule collectie bestaat uit 19 stukken, voornamelijk romantische maxi jurken met bloemenprints, zachte truien en vesten in pasteltinten en een enkele mini jurk in bordeauxrood of zachtblauw zijde. De looks zijn van deze tijd, waarin de zomerse jurken de transitie naar het najaar maken met een (enkel)laars en een trui voor meer warmte.

”Talita wilde altijd al zoals ik een carrière in de mode, maar ze heeft een eigen persoonlijkheid en een eigen stijl,” zei de legendarische Diane von Furstenberg in een persbericht. “Ik geef al mijn kennis met groot plezier aan haar door, maar ze heeft veel meer discipline dan ik.”

De prijzen lopen uiteen van 354 euro voor een crêpe de chine maxi jurk tot 151 euro voor een crêpe de chine midi rok. De collectie is via de website van DVF verkrijgbaar.

Foto: via DVF

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN