• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • kleine fabriek #22 – total concept, totally be there

kleine fabriek #22 – total concept, totally be there

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

kleine fabriek is helemaal volgeboekt met nationale en internationale cutting edge brands in kindermode en -lifestyle, klaar voor de wintereditie op 17 & 18 januari 2016 in RAI Amsterdam. Dompel je onder in de meest actuele en inspirerende vakkennis, ontmoet de nieuwe generatie ‘industry influencers’ en doe je voordeel met alle expertise en service die je hier aangereikt krijgt. We’re in this together!

total concept

Mode is een totaalconcept. Kleine fabriek heet niet voor niets 'International Children’s Fashion & Lifestyle Trade Event Amsterdam’. Home & gift was altijd al belangrijk in het aanbod en die ontwikkeling zet steeds verder door. Winkels worden inspiratieplaneten, van A tot Z doordacht met alles erop en eraan. Nieuwe generatie brands als 10Days zijn echte lifestyle-merken die denken vanuit zo’n smaak-universum. Andere ‘high identity’ labels ontplooien zich gaandeweg, zoals het Nederlandse Kidscase dat haar stijlvaste retro cool collectie dit jaar uitbreidt met een Home-lijn in dezelfde organic kwaliteitsstoffen. Over de betere ‘home textiles’ gesproken, Koeka presenteert als vanouds een prachtige nieuwe collectie, net zoals het coole Fresk met 100% organic katoen en het unieke Belgische merk Louis le Sec. Een mooie nieuwkomer in dit segment is Jollein. Internationaal favoriet Aden en Anais, maar ook Cottonbaby met z’n uiterst complete collectie kids beddengoed en textiele accessoires, zijn terug van weggeweest.

wannahaves

Slimme designspullen voor kersverse mama’s, onweerstaanbare interior pieces, bijna te mooi om weg te geven toys en knuffels, serieus coole schoolspullen en te wijze accessoires; kinderwinkels zijn ware wenswalhallas, en niet alleen voor Mr & Mrs Junior. Op kleine fabriek vind je het allemaal, het houten speelgoed van Janod, de allerzachtste knuffels van Jellycat, Knitwits handgebreide dierenmutsen, de melamine serviezen van Sugar Booger en Petit Jour Paris, de kleurrijke tassen van De Kunstboer of dierenrugzakjes van Affenzahn, en de uiterst collectible Sonny Angels. Toffe nieuwkomers zijn de Rilla Go Rilla tassen ontworpen door Tinne+Mia en de rainwear collectie van het Amsterdamse GOSOAKY.

goodie shoes

Schoenen winnen ook steeds meer terrein op de winkelvloer, hoe exclusiever hoe beter: merken als het Italiaanse Moschino en W6YZ van de legendarisch creatieve ‘Antwerp 6’ ontwerper Walter van Beirendonck. Maar ook klassiekers als de gekleurde regenlaarsjes van Bergstein, de beachsocks van Duukies, de flipflops van Ipanema of de cowboy- en andere boots van Zecchino d´Oro en sneakers van Eb uit Italië. Nederlands product als Shoesme en Bunnies, of juist niet, zoals de smaakvolle schoentjes van Easy Peasy uit Frankrijk, El Naturalista uit Spanje of van Angulus & Rollie en Nature uit Denemarken. Vind precies het schoenmerk dat bij je past op kleine fabriek!

online / offline

Waar beter weten we elkaar te verleiden dan online? Maar alleen op Internet woest aantrekkelijk zijn werkt niet. Blogs, Instagram- en andere Social Media accounts manifesteren zich steeds vaker ook in de offline-wereld. Op kleine fabriek ontmoet je de crème de la crème van ‘online influencers’. Verder zorgt kleine fabriek voor visuele verassingen in de vorm van een serie stijltableaus, zoals de speelse set designs van ontwerpduo IOIA (Titia Damen en Ionie Chamilaki, zie foto). Omgekeerd zal de nieuwe bookstore op kleine fabriek in samenwerking met de ‘de Amsterdamse boekhandel’ iedere week op @kleinefabriek Instagram een kinderboekentitel tippen die je straks op kleine fabriek zeker zult willen scoren!

Dit was wederom pas een voorproefje. kleine fabriek trekt alles uit de kast om een grote inspiratie te zijn voor al die onverminderd ambitieuze retailers. En over online/offline gesproken, kleine fabriek volg je natuurlijk iedere dag op www.kleinefabriek.nl en de Facebook-, Twitter- en Instagram-pagina’s!

Partner Content