Koop de nieuwste Bloomings collectie nu via de webshop

Shop de nieuwste Bloomings collectie online op de Bloomings website. Het complete aanbod van dit Europese modemerk vind je in één duidelijk overzicht op de ‘Buy Online’ pagina.

Bloomings, opgericht in 2012 te Amsterdam, is een Europees modemerk voor vrouwen die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode. Deze elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, staat volop in het leven en kleedt zich hier naar.

Actuele styles om je iedere dag lekker in te voelen met het accent op brei en jerseys. De garens en doeken worden zorgvuldig uitgezocht, welke aan de kwaliteitsstandaard kunnen voldoen en zorgen ervoor dat elk model een excellente pasvorm heeft. De kleding wordt voornamelijk gemaakt uit natuurlijke materialen en verkocht in basis maar ook in actuele trendkleuren.

Bloomings is uitgegroeid tot een populair merk in Europa en breidt op dit moment haar collecties uit met nieuwe kwaliteiten en modellen. De collecties worden verkocht in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië.

Koop Bloomings nu online via de Bloomings webshop.