Kost het doorvoeren van retouren u ook te veel tijd?

Bent u ook veel tijd kwijt aan het verwerken van retour ontvangen weborders? Online betaalprovider MultiSafepay heeft de handen ineen geslagen met Fashion Software bedrijf ACA en E-commercespecialist Divide om dit op te lossen. De 'refund tool' is een automatiseringsproces voor het doorvoeren van retouren. Intersport Twinsport, zakelijke klant van MultiSafepay, is hier direct erg enthousiast over. De doorloop is van 3 dagen naar 1 dag gegaan en bespaart hen veel tijd en geld. "Naast de kostenbesparing is dit ook een extra service naar onze klanten toe," aldus Paul Segers, Marketing Manager van Intersport Twinsport. Kost het doorvoeren van retouren u ook te veel tijd?

Met de refund tool hoeven retouren niet meer handmatig ingevoerd te worden: enkel de teruggezonden producten inscannen via de ERP back-office van ACA welke in verbinding staat met MultiSafepay Control voor een directe verwerking.

Via het e-commerce platform van Divide ontvangt de klant een geautomatiseerde en persoonlijke retourbevestiging per e-mail. Het is dus niet meer nodig om deze informatie via offline- en online kanalen apart in te voeren. Dit kan dagen schelen, zoals in het geval van Intersport Twinsport.

Het bedrijf stapte dit jaar over op MultiSafepay en is erg blij met het resultaat. "Overstappen op andere systemen is altijd een uitdaging, maar alles is goed gegaan. We gaan ons portaal en de administratie nóg efficiënter maken. MultiSafepay heeft een visie en denken samen met onze partners na over toekomstige ontwikkelingen," zegt Segers.

Nóg meer klanten tijdens de feestdagen? Met de fashioncheque natuurlijk!

MultiSafepay biedt natuurlijk ook betaalopties aan. Wilt u tijdens de feestdagen nóg meer klanten en meer naamsbekendheid? Dan is de fashioncheque een goede keuze. MultiSafepay biedt naast betaalmethoden zoals iDEAL en creditcards als VISA ook cadeaukaarten zoals de fashioncheque aan.

Hiermee trekt u meer klanten, zeker tijdens de feestdagen. Wanneer u de fashioncheque aanbiedt in uw webshop, wordt u ook vermeldt op de website van fashioncheque. Bezoek voor meer informatie over de fashioncheque en onze overige betaalmethoden en oplossingen: multisafepay.com

Meer over MultiSafepay

MultiSafepay maakt het betalen voor zowel online als mobiel makkelijk voor uw klanten. Met onze e- commerce betaaloplossingen en conversieverhogende tools is het eenvoudig om online betalingen te accepteren, beheren en te stimuleren. Met slimme e-commerce tools zorgt MultiSafepay voor een naadloze en betrouwbare betaalervaring. Het mobiele kanaal wordt volledig ondersteunt met adaptieve betaalpagina's en diverse in-app betaaloplossingen. MultiSafepay biedt een compleet aanbod van betaalmethoden voor binnen- en buitenland, een eenvoudige integratie en internationale expertise. Zo maken wij het voor de e-commercebranche makkelijk om direct online te verkopen in alle landen.

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u terecht bij Lyone Peperkamp van MultiSafepay.

Telefoon direct: +31 6 538 78 154

E-mail: lyone.peperkamp@multisafepay.com.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN