• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kristin Schrot / Miss Nine veelzijdig talent

Kristin Schrot / Miss Nine veelzijdig talent

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Met Kristin Schrot a.k.a. Miss Nine gaat het goed. Op allerlei terreinen timmert dit 'modetalent' flink aan de weg. Niet onopgemerkt; ze is genomineerd voor de It-Girl Award 2007 powered by Chick on a Mission. Samen met onder andere Yolanthe Cabau van Kasbergen en Hanna Verboom strijdt Miss Nine vrijdag 31 augustus om deze titel tijdens de Jackie Summer Fair VIP night. Na de uitreiking van de award, de vuurwerkshow en de nodige champagne zal Miss Nine het publiek vermaken met haar uplifting tunes.

Model Als tiener won Kristin een landelijke modellenwedstrijd in haar geboorteland Duitsland. De liefde voor het modevak dreef haar richting Amsterdam waar Elite Model Management haar direct een contract aanbood. Zeer succesvol deed ze wereldwijd fotoshoots voor de grotere kledingmerken en magazines. Maar ze had nog een grote passie: muziek.

DJ Niet lang nadat ze haar eerste plaatjes thuis aan elkaar mixte stond Schrot onder het pseudoniem Miss Nine te draaien op de Amsterdamse Motion feesten. Ook haar muzikale kwaliteiten bleven niet onopgemerkt: het wereldberoemde Grammy-award winnende dj-duo Deep Dish stond al snel klaar met een contract in hun handen om Miss Nine onder hun hoede te nemen. In de drie jaar dat Miss Nine nu professioneel aan het draaien is heeft ze in elke club die er iets toe doet in de wereld haar kunsten vertoond. Zo lagen onder andere de Pacha, Avalon, Space, Crobar en Ministry of Sound aan haar voeten. Miss Nine was de eerste vrouwelijke dj die voor het vermaarde Yoshitoshi label een cd mixte. Niet zonder succes; binnen 3 maanden stond het album op de nummer 1 positie in de Amerikaanse iTunes Dance Album Chart.

Designer Alsof het allemaal nog niet genoeg is wil deze dame ook nog eens een kledinglijn beginnen. Veel mag het model en dj er nog niet over zeggen van haar management, maar ze wilde toch een tipje van de sluier oplichten: "de klasse en stijl van de modellenwereld en het vrije en hedonistische van de dancewereld zullen ook in mijn kleding gecombineerd worden." Haar management laat weten dat alle voorbereidingen getroffen worden om deze kledinglijn het derde succesverhaal van haar carrière te laten worden.

Vind jij Kristin Schrot a.k.a. Miss Nine ook zo'n werelddame? Stem dan op haar voor de It-Girl Award powered by Chick on a Mission. Ga naar www.jackiesummerfair.nl

miss nine